facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderopvang KaKa

Kinderopvang KaKa

Info

Kinderopvang KaKa, de kinderopvangorganisatie die zich inzet voor kleinschalige opvang van goede kwaliteit.

Geschiedenis

Welkom op onze Facebook pagina!

Op deze pagina vindt u actualiteiten die plaatsvinden op de verschillende locaties. Voor praktische informatie verwijzen wij u graag naar onze site www.kinderopvangkaka.nl

Over Kinderopvang KaKa.

U kunt bij ons terecht voor kinderdagopvang (0-4 jaar), peuteropvang (2-4 jaar), tussenschoolse en buitenschoolse opvang (4-12 jaar). Kinderopvang KaKa werkt uitsluitend samen met basisscholen vanuit de gedachte dat alle kinderen van 0-12 jaar op één locatie worden opgevangen in of bij het schoolgebouw. Door op deze manier te werken bieden wij ouders de mogelijkheid om hun kind(eren) op een kindvriendelijke plek een dagarrangement aan te bieden tussen 07.30 en 18.00/18.30 uur.

#privacy
Heeft u leuke foto's van activiteiten? Dan kunt u deze op onze tijdlijn plaatsen. Denkt u wel aan de privacy van de kinderen: zij mogen niet herkenbaar in beeld zijn.

Onze taak

Kinderopvang KaKa is in 2009 gestart vanuit een bestaande gastouderopvang toen deze werd stopgezet. De bij deze gastouder aangesloten ouders wilden graag dat er een soortgelijke opvang kwam in een huiselijke omgeving. De kenmerken van de gastouderopvang zoals kleinschaligheid, rust, ruimte en vooral ook veel liefde en aandacht hebben wij doorgetrokken in onze kinderopvang. Sinds augustus 2009 hebben wij bij O.B.S. ‘de Eemster’ in het buitengebied van Dwingeloo een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang. Met ingang van het schooljaar 2011-2012 zijn hier vier locaties bij komen in de gemeente Westerveld: O.B.S. ‘Wapserveen’ te Wapserveen, O.B.S. ‘de Hoekstee’ te Vledder en in Diever bij de C.B.S.’Roosjenschool’ en O.B.S. ‘de Singelier’. Sinds 2012 hebben wij onze vleugels ook uitgeslagen buiten de gemeentegrenzen en is er een locatie geopend bij de R.K. Proostdijschool in Mijdrecht.

KaKa staat voor kwaliteit en kleinschaligheid. Dit zijn de pijlers van onze organisatie: wij bieden kwalitatief goede opvang op een kleinschalige manier. Naast de dagelijkse verzorging van uw kind(eren) is er in de groep voor ieder kind genoeg liefde en aandacht, of je nu heel druk bent of juist heel rustig, verlegen of juist heel open. Wij willen voor de kinderen een thuissituatie creëren waar ze zich naar eigen wens kunnen ontspannen of inspannen, kunnen spelen of relaxen, creatief bezig zijn of lekker een boek lezen.

Voor iedere leeftijd is voldoende spelmateriaal aanwezig om uitdaging te bieden. Spelen is namelijk heel belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Door middel van spelletjes komen er ervaringen, imiteert het kind gedrag van anderen en ontwikkelt hij/zij de eigen creativiteit en fantasie. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen regelmatig buiten zijn! Daarom zullen wij als de weersomstandigheden dit toelaten vrijwel dagelijks minimaal één buitenactiviteit hebben, afgestemd op het seizoen. Daarnaast zullen we er af en toe met de kinderen op pad gaan; naar de winkel, naar een speelplaats in de buurt, eendjes of geitjes voeren, naar het bos of de hei of gewoon een lekkere wandeling met de bolderkar of een tochtje met de bakfiets!

Producten

Peuterspeelzaal
Kinderdagopvang
Buitenschoolse opvang
Gastouderopvang

Adres: Postadres: Brink 12, 7991 CG Dwingeloo
Telefoonnummer: 0521700240
ln.akakgnavporednik@ofni
Stad: Dwingeloo
Route: Postadres: Brink 12
Postcode: 7991 CG



op zoek naar gerelateerd: kinderopvang kaka tiel, kinderopvang hoogezand, kinderopvang kaka tiel vacatures, rosa webservice kinderopvang kaka, kinderopvang kaka harkstede, kinderopvang tiel, kaka kinderopvang vacatures, verbetermeter kinderopvang kaka
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verenigde Agrarische Kinderopvang Verenigde Agrarische Kinderopvang 234 meter Kinderopvang op de Boerderij
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid