facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderopvang Djoy

Kinderopvang Djoy

Info

kinderopvang Djoy

Geschiedenis

Wanneer u kinderopvang zoekt, spreekt het voor zich dat u veeleisend bent. Tenslotte deelt de kinderopvangorganisatie een stukje zorg en opvoeding met u.

Kinderdagverblijf Djoy is een nieuw kinderdagverblijf in Maasland dat niet alleen inspringt op de behoefte van de kinderen maar ook op die van de ouders.

De kinderen “groeien op” in horizontale groepen en dus met leeftijdgenootjes.

Het dagritme van de baby’s in de groep 0-2 jaar verloopt in overleg met de ouders net als thuis. Het dagprogramma is zo samengesteld dat er verschillende spelsituaties worden aangeboden om de lichamelijke, verstandelijke en sociaal-emotionele ontwikkeling zoveel mogelijk te stimuleren. De oudere kinderen van deze groep worden gestimuleerd om samen met elkaar te spelen en te ontdekken, niet alleen in de groepsruimte maar ook in de centrale hal of in de sport & spelruimte.

De groep 2-4 jaar gaat meer gericht, creatiever en uitdagender aan het werk. Wij bieden echter niet de standaard thema’s aan maar er wordt ingesprongen op de interesse van uw kind. De open groepsruimte biedt hiervoor legio mogelijkheden en is dusdanig ingericht dat de kinderen hun verschillende interesses lekker vrij en zonder elkaar te storen kunnen uiten.

Wat bieden wij de ouders?

Ongeacht de vorm van opvang die u kiest, wij hanteren altijd hetzelfde uurtarief.

Wij zijn geopend van 07.30 uur tot 18.30 uur.

Hoeveel dagen opvang wenst u? Een aantal losse dagdelen, hele dagopvang, 1,5 dag of meer, alles is mogelijk. Onze dagdelen zijn ’s-ochtends van 07.30 – 12.30 uur (5 uur) en ‘s-middags van 12.30 – 18.30 uur (6 uur).

Wanneer u een onregelmatig rooster heeft kunt u gebruik maken van flexibele opvang. Aan de hand van uw rooster geeft u aan op welke dagdelen u opvang nodig heeft. De ene week heeft u wellicht 3 dagen opvang nodig, de volgende week 1 dag? Ook dit is bij ons één van de vele mogelijkheden.

Een dagje niet geweest? U heeft een maand de tijd om de dag alsnog in te halen.

Afstand een probleem? U bereikt ons snel en filevrij op slechts 5 minuten vanuit Maassluis en op nog geen 10 autominuutjes vanuit Vlaardingen of De Lier.


Ons pand:

Ons pand is helemaal aangepast volgens de laatste normen voor de kinderopvang en zelfs meer! Zo hangen bijvoorbeeld de verwarmingsradiatoren op een hoogte van 1,50 meter; hierdoor is het dus niet mogelijk dat kinderen zich hieraan kunnen stoten of verbranden.

Ons pand is 24 uur per dag optimaal beveiligd en alleen te betreden door het gebruik van de vingerscan die u toegang verleend op dagen dat uw kind bij ons wordt opgevangen. Zoekgeraakte pasjes of sleutels behoren hierdoor tot de verleden tijd.

Iedere groep heeft een eigen slaapruimte, de babygroepen zelfs 2 per groep zodat ook de kinderen die licht slapen voldoende aan hun rust toekomen.

Tussen de middag eten we gezamenlijk een warme maaltijd. De voordelen hiervan zijn dat uw kind tijdens het rustuur beter slaapt en u ‘s-avonds meer tijd heeft om met uw kind door te brengen.

Bent u geïnteresseerd in deze vorm van opvang op maat? Bel voor het maken van een afspraak of voor meer informatie telefoonnummer 010-5922223.

Adres: Langetaam 15-A, 3155 TE Maasland
Telefoonnummer: 010-5922223
Stad: Maasland
Route: Langetaam 15-A
Postcode: 3155 TE


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:30
Dinsdag: 07:00 - 18:30
Woensdag: 07:00 - 18:30
Donderdag: 07:00 - 18:30
Vrijdag: 07:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Dokus Maasland, BSO Maassluis, Stichting Kinderopvang Maassluis, Peuterspeelzaal Maassluis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buitenschoolse opvang Djoy Buitenschoolse opvang Djoy 0 meter Goede, écht flexibele kinderopvang. Er worden veel activiteiten georganiseerd en de o...
Smallsteps Smallsteps 261 meter
Harlekijn Harlekijn 261 meter Harlekijn opvang & dienstverlening B.V.
Buurtpreventie Maasland Buurtpreventie Maasland 280 meter De Buurtpreventie Maasland werkt in samenwerking met vrijwilligers, inwoners en de po...
Smallsteps Dokus Smallsteps Dokus 314 meter Smallsteps Dokus te Maasland is een gezellig sfeervol kleinschalig kinderdagverblijf....
Smallsteps Smallsteps 314 meter
Maaslandse Vogelvereniging Maaslandse Vogelvereniging 448 meter Gezellige vereniging.
Smallsteps Smallsteps 601 meter
Van Dijk Maasland Van Dijk Maasland 1 km Was op zoek naar olivijn, een mineraal dat co2 bindt. Dit bedrijf is een groothandel ...
Recensies
Goede, écht flexibele kinderopvang. Er worden veel activiteiten georganiseerd en de oudste staat altijd te springen als ze weer naar Djoy mag.
Positieve sfeer, praktisch en flexibel echt geweldige opvang!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid