facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderopvang Balou kleinschalige kinderopvang aan huis.

Info

Kinderopvang Balou biedt kleinschalige kinderopvang aan huis aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Er worden geen foto's geplaatst van de kinderen zonder toestemming van de ouders.

Geschiedenis

Ik zal wat over mijzelf vertellen.

Ik ben Ryanne Nijhuis (1967),getrouwd, en heb twee dochters (1995 en 1998).
Van oorsprong ben ik kleuterleidster. Heb op een Basisschool gewerkt en binnen verschillende vormen van Speciaal Onderwijs ervaring opgedaan. Ik heb jaren in de kinderopvang gewerkt, met alle leeftijdsgroepen.Toen de kinderen klein waren ,ben ik 10 jaar gastouder geweest en heb dat nu weer opgepakt. Dit, omdat het werken met kleinere groepjes kinderen,mij meer aanspreekt. Dan krijgen ze de aandacht die ze echt verdienen !
Ik sta ingeschreven bij de KvK onder nummer 55843948 en werk samen met enkele gastouderbureaus, zodat u ook recht heeft op een stukje kinderopvangtoeslag.
Ik vind het heerlijk om met jonge kinderen te werken. Ze zijn zo puur en open. Mijn meiden zijn ook dol op ze .En het voelt voor hun net alsof het kleine broertjes en zusjes zijn !

Het aantal en de combinatie kinderen wisselt per dag.Daarbij zijn er niet meer dan vier kinderen tegelijk.Daarbij wordt rekening gehouden met de leeftijdsopbouw van de kinderen.Dit ook ,om de aandacht per kind te waarborgen.



"Christelijke kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in huiselijke sfeer .Peilers:Elke dag naar buiten.Warme maaltijd wordt verstrekt.Ruimte voor creativiteit , ik werk veel met thema 's.Elk kindje een eigen slaapkamertje.Elk kindje wordt echt gezien !Aansluiten bij de ontwikkelings behoefte van elk kind..Voldoende spelmateriaal voor alle ontwikkelingsgebieden.Aandacht voor het Christelijk geloof.Kleine groepjes van maximaal 4 kindjes.Plekjes vrij!"
Adres: Petenbos, 3903GJ Veenendaal
Telefoonnummer: 06 50879599
Stad: Veenendaal
Route: Petenbos
Postcode: 3903GJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kwink Petekeet Kwink Petekeet 815 meter Welkom bij BSO Petekeet! Wij bieden VSO, BSO, vakantie opvang, flexibele opvang, inci...
Kwink Kameleon Kwink Kameleon 815 meter Welkom bij Kameleon!
Kinderdagverblijf Kroontjes Kinderdagverblijf Kroontjes 2 km geweldig kinderdagverblijf, met zeer vriendelijke mensen
Kwink Kwink 2 km Kwink deelt graag haar ervaringen en kennis met u. Heeft u een opvoedvraag? Kijk hier...
Gastouderopvang ZonneSnoet Gastouderopvang ZonneSnoet 3 km Gastouderopvang in Veenendaal voor echte ZonneSnoetjes van 0 tot 4 jaar. Vrolijk, Eig...
Gastouderopvang aan huis: De Lachebekjes Gastouderopvang aan huis: De Lachebekjes 3 km Zoekt u een professionele gastouder aan huis? De Lachebekjes verzorgt de opvang bij u...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid