facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kindermode PASik

Kindermode PASik

Info

Verkoop van betaalbare Kinderkleding/ Lingerie en herenkleding

Geschiedenis

De leukste goedkope kinderkleding/ Lingerie en Herenkleding online!



"Sinds 2004 hebben wij goedkope kinderkleding online te koop Onze missie: mooie, betaalbare, hippe en leuke kleding voor kinderen aanbieden voor een leuke prijs.Goedkope kinderkleding voor jongens en meisjes koop je gemakkelijk online bij Kindermode PASik. Laat je kinderkleding thuis bezorgen of kies voor een afhaalpunt bij jou in de buurt."
Adres: Molenlaan 30, 9687PR Nieuw-Beerta, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0623285817
ln.kisapedomrednik@ofni
Stad: Nieuw-Beerta
Route: Molenlaan 30
Postcode: 9687PR



op zoek naar gerelateerd: xl kindermode, kinderkleding acceptgiro, kindermode afterpay
Recensies
Het is een web waar goedkoop, zeer lage kwaliteit kleding wordt verkocht. Het weggooi geld namelijk. Ik zal niemand het aanraden hier aankopen te doen. Daarnaast het service en de communicatie is zeer slecht! Ze zijn erg onvriendelijk, onbehulpzaam, ze zijn oneerlijk en ze deugen niet. De maten klopen niet en de kwaliteiten zijn zeer slecht. En terug sturen moet je op je eigen kosten doen. Alsnog krijg je geld niet terug. Het is helemaal niet eens goedkoop, als je al je kosten bij elkaar telt. Je betaalt verzendkosten zelf, je moet zelf ook de retourkosten betalen. Wel heek slim bedacht, want als consument overweeg je de kosten en ga je de artikel hoe erg het ook is toch behouden of je blijft in de cirkeltje van ruilen of uiteindelijk toch je geld kwijt raakt haha Hoe beroerd kan het zijn?! Oplichters die ze zijn!
Mooie kleding, snelle levering.
Snelle levering!
Supereuke kleding
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid