facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderlogopedie en Logopedie Klaver 4

Kinderlogopedie en Logopedie Klaver 4

Info

Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4 is een logopediepraktijk met vestigingen in Maasland, Maassluis, Maasdijk, Schipluiden en Den Hoorn.

Adres: Haardstede 8, 3155 BV Maasland
Telefoonnummer: 010-592 38 94
Stad: Maasland
Route: Haardstede 8
Postcode: 3155 BV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Herbs by Linda Herbs by Linda 908 meter Kruiden, wat kun je er allemaal niet mee. De mogelijkheden zijn eindeloos. In je eten...
Recensies
Sinds jan 22 staat kind opnieuw ondanks dat behandeling al gestart was op de wachtlijst na vertrek van een logopediste. Na geen enkele vrijwillige update is er tot op heden nov 22 geen zicht op hervatten van behandeling. Ondenkbaar dat er in 11 maanden tijd nooit ergens op geen enkel tijdstip/geen enkele locatie een gaatje is gekomen. Praktijkhouder is niet in staat een fatsoenlijke uitleg te geven over de gang van zaken en legt alle schuld buiten de praktijk. Hetgeen makkelijk weerlegd kan worden omdat zoon binnen 3 maanden bij een andere praktijk wel verder geholpen kon worden.
Lijkt erop dat deze logopedist failliet is. Telefoon word niet opgenomen en op emails worden niet gereageerd. Na 8 maanden op de wachtlijst te hebben gestaan zonder contact toch maar een ander gezocht.
Na 6 maanden nog geen enkele bericht ontvangen
Helaas reageren ze niet op aanmeldingen en mails met vragen hierover.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid