facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderkleding Boetiek Webshop Bedetstee

Kinderkleding Boetiek Webshop Bedetstee

Info

Kinderkleding boetiek webshop Bedetstee bestaat alweer 8 jaar. De boetiek waar je op afspraak gezellig kan komen shoppen. Webshop is 24/7 open. Tot ziens.



"Bedetstee Kinderkleding is in 2009 ontstaan vanuit een slaapkamer. Mijn achternaam is Bedet, en een slaapkamer vroeger een bedstee, en zo is de combinatie naam ontstaan van Bedetstee.Inmiddels is de slaapkamer verruilt voor het souterrain onder ons huis. Hier is dus de mogelijkheid om op afspraak even langs te komen. Verzenden is uiteraard ook geen probleem. Zie ik je snel?? Tot zien in de Bedetstee."
Adres: Westzanerdijk 78c, 1507AJ Zaandam
Telefoonnummer: 0644085634
Stad: Zaandam
Route: Westzanerdijk 78c
Postcode: 1507AJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Caniso Caniso 1 km Wil je met je baby communiceren voor hij kan praten? Is je baby gefrustreerd omdat hi...
Ira Kleding Ira Kleding 2 km Mooie vintage jurken voor een leuke prijs.
Recensies
Ben ook zeer ontevreden over deze mevrouw. Zeer klant onvriendelijk zegt te hebben bericht maar dan bericht ze met een heel ander profiel. Geen reactie meer vernomen. Vraag me af of ze wel wilt verkopen. En daarnaast na de laatste review te hebben gelezen blij dat ik niet meer besteld hebt hoor van meerdere dat de kwaliteit inderdaad anders is dan de foto’s helaas.
Kan niet wachten op de nieuwe collectie.. Tis betaalbaar en goed kwaliteit en snelle geleverd.. ga voor al zo door
Helaas zag mijn dochtertje direct dat de kleding niet leek op de originele maar omdat dit artikel 2 euro afgeprijsd was mocht dit niet meer geruild /geretourneerd worden . Je word ook heel klant onvriendelijk te woord gestaan. Zou hier nooit iemand aanraden hier te bestellen. Alle kleding vind je ook gewoon op de alie .
Super leuke kleding voor een klein prijsje. Altijd gezellig en goede kwaliteit. Ik kom er graag!
Goede service en mooie kleding voor een scherpe prijs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid