facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kindergordijnen.nl

Kindergordijnen.nl

Info

Uniekste collectie KinderGordijnen van Nederland!
Bekijk onze website en laat je verrassen.

Geschiedenis


Gordijnen kopen voor een scherpe prijs
Als u voordelig vitrages, inbetweens of gordijnen wilt kopen, dan bent u bij ons aan het goede adres. In onze webwinkel vindt u een uitgebreid assortiment gordijnstoffen, die gratis precies op maat gemaakt worden, of u nu een enkele plooi, vlinderplooi of triplooi wenst.

Gratis op maat gemaakt
Al uw bestellingen worden door ons vakkundig en gratis op maat gemaakt. Middels ons eenvoudige bestelformulier kunt u aangeven hoe u de gordijnen het liefst geconfectioneerd wilt hebben. Het systeem berekent zelf hoeveel meter stof u nodig heeft.

Adres: Van Echtenstraat 43, 7902EL Hoogeveen
Telefoonnummer: +31 (0)528-235 810
Stad: Hoogeveen
Route: Van Echtenstraat 43
Postcode: 7902EL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Monochrome And More Monochrome And More 621 meter Bedrukken van textiel. Kleding, baby en kinderartikelen, sportkleding en tassen.
So & Suse So & Suse 2 km So & Suse is een site waar je handgemaakte baby-accesoires kunt bestellen. Waaronder...
Recensies
De gordijnen van mijn dochter zijn prachtig. De communicatie met de klantenservice via whatsapp was prima! Ik zou beslist nieuwe gordijnen bestellen in de toekomst :-.
Wat een fijn bedrijf. Het zijn hele leuke gordijnen. Snelle goede levering. Ikzelf had een meetfout gemaakt maar ze losten het keurig voor me op. Hartstikke bedankt daarvoor.
Super gave Lion King gordijnen voor onze aankomende kleine meid besteld. Ze zijn nog prachtiger dan verwacht en super goed verduisterend zoals gekozen. Snelle levering en super goeie service. Ze denken heel fijn met je mee. Leuk aardigheidje voor onze kleine erbij gekregen. De levering was ook super fijn en vlot en zagen er nog top uit. Jullie krijgen een dikke vette 10 van ons.
Makkelijk besteld en er werd goed meegedacht over de juiste afmetingen. Gordijnen zien er goed uit, van stevige kwaliteit. Ook heel leuk dat er een kussentje bij zat in dezelfde stof, onze dochter wil daar nu alleen nog op slapen. Het cadeautje dat erbij zat werd ook erg gewaardeerd. Zeer tevreden!
Wat een mooie gordijnen! Een lieve verrassing waren de speelgoed dinosaurussen die we meegeleverd hebben gekregen. Mijn zoontje was hier helemaal vol van.
Heel erg blij met de gordijnen! Snelle service en goed afgehandeld! Zou zeker weer bestellen.
Wat een prachtige gordijnstoffen voor de kinderkamers op deze website. We kwamen telkens weer terug bij kindergordijnen.nl. Eerst hebben we een paar samples besteld die we snel thuis hadden, toen 5 gordijnen besteld. Jelmer heeft ons met al onze vragen geduldig en prettig geholpen. We hebben de gordijnen verduisterend laten maken. Superdonker is het nu in de kamers van de kinderen, boven verwachting. Nu blijkt dat ze ook een site hebben voor onze gordijnen beneden en voor op kantoor gaan we die ook alvast bestellen op gordijnenwinkel.nl Jelmer bedankt voor de service. Top! Mvg. Tineke
Nergens anders konden we zulke mooie gordijnen vinden als bij jullie! We willen het team van kindergordijnen middels deze review hartelijk bedanken voor de prachtige gordijnen voor onze kinderen. Ad en Elke Vroomshoop.
Wat een geweldige website is dit! Dit had ik eerder moeten weten. Een half jaar geleden lopen tobben met online stof kopen, op de markt aan moeten vullen met verduisteringsstof, na veel gedoe eindelijk een naaister weten te vinden en vervolgens heen en weer rijden om stof te brengen en gordijnen op te halen. En hier alles-in-1 en zo duidelijk! Ik ben een leek dus heb dat nodig, ideaal. Een kind kan de was doen.
Mooie kwaliteit gordijnen, kids zijn super blij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid