facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderdagverblijf Thuishuis Bambeloe

Kinderdagverblijf Thuishuis Bambeloe

Info

http://www.thuishuis.info/thuishuizen/thuishuis-bambeloe

Geschiedenis

Over Kinderopvang Thuishuis Bambeloe
Thuishuis Bambeloe bevind zich aan de Hoofdweg 22 in Blijham. Thuishuis Bambeloe biedt opvang aan kinderen in een warme, huiselijke omgeving. De kinderen kunnen spelen in een vrolijk ingerichte speelruimte met een aparte slaapkamer, eigen ingang en ruimte om te parkeren. Tevens beschikt het Thuishuis over een kindvriendelijke tuin met speeltoestellen en afscheiding.

Binnen wordt er lekker gespeeld, voorgelezen, gezongen en geknutseld meestal aan de hand van een bepaald thema. Op vijf minuten loopafstand is een mooie speeltuin en een park waar de kinderen ook kunnen spelen. Kortom een veilige, warme plek voor uw kind.

Adres: Hoofdweg 22, 9697NJ Blijham, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: +31615127092
Stad: Blijham
Route: Hoofdweg 22
Postcode: 9697NJ


Recensies
Wij zijn zeer tevreden over Bambeloe. Marjolein is toegankelijk en denkt op een prettige manier mee. Ik ervaar een fijne samenwerking waarin er onder andere ruimte is om even informeel te kletsen en tussendoor te evalueren. Onze zoon is ook erg blij met Marjolein en uiteraard de andere lieve leidsters die er zijn! en vertelt vol trots, als hij iets laat zien, dat hij dat bij Marjolein heeft geleerd. Doordat de opvang niet te groot is, kent onze zoon alle leidsters goed en merk ik dat hij zich daardoor ook veilig voelt. Hij kan thuis goed vertellen wie hem heeft geholpen en vertelt dan, uit zichzelf, dat hij diegene ook erg lief vindt. Een hoogtepunt voor hem is als Alfred of Marjolein haar dochters ook even langs komen en contact hebben met de kinderen. Een voorbeeld is de nagellaksessie met Marjolein haar dochter. Dit was een groot succes en vol trots laat hij iedereen zijn mooie nagels zien. Prachtig om te zien dat ieder kind mag doen wat hij/zij leuk vindt en ze er samen alles aan doen om er een geslaagde dag van te maken.
Al ruim 8 jaar ken ik Bambeloe, eerder als stagiaire en nu met mijn eigen kinderen. Vanaf de eerste dag is de sfeer erg huiselijk en een betere flexibelere opvang kan je haast niet beter denken. Tijdens mijn stage heb ik mijn zelfvertrouwen teruggekregen en het plezier voor het vak teruggevonden door de begeleiding van de eigenaresse. Mijn oudste komt altijd met plezier weer thuis en leert daar zich te ontwikkelen tot een zelfstandige individu met sociale vaardigheden. En voor de jongste wordt er ontzettend goed voor gezorgd. Kortom, een betere opvang in een dorp is er haast niet
Onze dochter gaat er altijd met veel plezier naar toe. Omdat ik onregelmatig werk en een flexibele opvang nodig heb kan ik zeker op Bambeloe bouwen. We ontvangen altijd leuke foto's van activiteiten en haar tasje is regelmatig gevuld met allerlei knutselwerkjes. Ook wat betreft speciale wensen wat betreft de opvoeding van onze dochter is Bambeloe zeer ruimdenkend en bereidwillig om aan de wensen te voldoen.
Zeer fijne kinderopvang. Onze zoon gaat elke dag met plezier er naar toe en heeft het thuis regelmatig over dat hij naar 'lein' toe wil. Mochten er dingen zijn wordt er altijd netjes overlegd en meegedacht. We krijgen regelmatig foto's om te zien hoe het met de kids gaat. Erg leuk als er bijzondere leermomenten worden georganiseerd zoals de brandweer die langskomt. Ik zou Bambeloe aan iedereen aanraden!
Al vanaf dat ze baby waren breng ik mijn kinderen hier vol vertrouwen naar toe. Marjolein denkt met je mee en ziet de kinderen echt. Mijn kinderen lopen vrolijk naar binnen en ze komen er vrolijk weer weg. Er worden superleuke activiteiten georganiseerd en ze zijn echt actief bezig met de kindjes. De sfeer is altijd gezellig en gemoedelijk.
Hele leuke fijne plek, hier mijn stage mogen uitvoeren altijd met veel plezier heen gegaan! Marjolein denkt veel met je mee en zoekt altijd naar een oplossing. Heel veel van Marjolein geleerd, gaat ontzettend leuk met de kinderen om en je ziet echt dat ze een hart voor de kindertjes heeft. Zeker een aanrader!!
Mijn oudste is inmiddels Bambeloe af maar heeft er leuke tijd gehad. Nu loopt de jongste er inmiddels ruim 1,5 jaar rond. Altijd goede communicatie, ook veel flexibiliteit tijdens de de corona perikelen geboden vanuit Bambeloe. De kleine praat sinds hij bij Bambeloe zit veel beter en verteld ook over de leuke activiteiten die er gedaan worden. Kids spelen veel buiten als het weer het toe laat en geregeld komt hij thuis met knutsels.
Al 10 jaar breng ik vol vertrouwen mijn kinderen bij Marjolein. In kleinschalige, huiselijke kring zijn de kinderen van alle leeftijden gezamenlijk in gemoedelijke sfeer. Bambeloe is zeker een aanrader!
Onze zoon Yestin gaat altijd met veel plezier naar bambeloe! En als je kind het leuk vind is er al vertrouwen. Gewoon een huiselijk gevoel. Ook wordt er goed gedacht om de voeding van onze dochter met allergieën. Ondanks dat wij in Bellingwolde wonen blijven wij in Blijham. En zelfs om de opvang gaat Yestin straks ook naar school in Blijham.
Bij het kennismakingsgesprek gelijk al een goed en vertrouwd gevoel van zowel de omgeving als de eigenaresse. Ik laat mijn dochter altijd met een goed gevoel achter en ze heeft het ontzettend naar haar zin. Vanaf het begin al lacht ze al bij binnenkomst. De andere leidsters zijn ook ontzettend fijn. Flexibel, meedenkend en bovenal de veiligheid, plezier en ontwikkeling van de kinderen staan bovenaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid