facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderdagverblijf 't Rijckje, BSO Hoeksteen en BSO de Muiters

Kinderdagverblijf 't Rijckje, BSO Hoeksteen en BSO de Muiters

Info

Kinderdagverblijf ’t Rijckje, BSO Hoeksteen en BSO de Muiters biedt professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar in Groenlo.

Geschiedenis

Kinderdagverblijf ’t Rijckje, BSO Hoeksteen en BSO Kidsclub Watermolen zijn gevestigd in Groenlo. Een enthousiast team van gediplomeerde pedagogisch medewerkers zorgt dagelijks met veel plezier voor de kinderen in een uitdagende omgeving die vooral rust, warmte en gezelligheid uitstraalt.

Kinderdagverblijf ’t Rijckje heeft 4 groepen. We hebben twee babygroepen. De groepsruimten hebben een bewegingsvrije ruimte. De allerjongste kinderen kunnen zich daar veilig bewegen en hebben alle ruimte om zich optimaal te ontwikkelen. Voor de wat oudere kinderen is naast de groepsruimte ook de aangrenzende gang een speel- en activiteitenruimte.

De twee groepsruimten van de peutergroepen grenzen aan de speelhal. In deze speelhal wordt volop gespeeld en is er ruimte voor bewegingsactiviteiten. Vanuit beide groepen kunnen kinderen naar buiten, waar onder meer een afgeschermde verstophoek is. Op het ronde pad is het een druk verkeer van fietsjes en tractors. Natuurlijk gaan we ook regelmatig op stap. Een uitstapje naar de dieren, de bibliotheek maar ook andere uitjes staan regelmatig op het activiteitenprogramma.

BSO Hoeksteen is, na de verbouwing van de school, gevestigd in de centrale ruimte van de gelijknamige basisschool. Zij hebben een hele mooi ingerichte, grote ruimte met een eigen keuken waarin vaak gekookt en gebakken wordt.

BSO Kidsclub Watermolen is gevestigd in een een mooie, nieuw ingerichte ruimte met een eigen ingang bij basisschool De Watermolen. Leuke activiteiten en uitstapjes staan hier met grote regelmaat op de planning.

BSO Hoeksteen en BSO Kidsclub Watermolen zijn locaties waar uw kind uitgedaagd wordt.

Adres: Emmasingel 60, 7141 WP Groenlo
Telefoonnummer: 0544 - 465503
Stad: Groenlo
Route: Emmasingel 60
Postcode: 7141 WP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinderdagverblijf BSO Pindakaas Kinderdagverblijf BSO Pindakaas 353 meter Het beste kinderopvang van de regio!
Gastouderopvang Anouk Gastouderopvang Anouk 1 km Gastouderopvang voor kinderen van 0-4 jaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid