facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderdagverblijf Rietpluim & BSO De Bezige Bijen en Peuteropvang Ukkepuk

Kinderdagverblijf Rietpluim & BSO De Bezige Bijen en Peuteropvang Ukkepuk

Info

Kinderdagverblijf Rietpluim en BSO De Bezige Bijen en Peuteropvang Ukkepuk. Professionele kinderopvang in Terborg die uw kind een voorsprong geeft

Geschiedenis

Kinderdagverblijf Rietpluim in Terborg is gevestigd in een gedeelte van het Kulturhus De Rietborgh. Het is een plek waar kinderen van nul tot vier jaar volledig tot hun recht komen. Daar zorgen de deskundige pedagogisch medewerkers voor.

Buitenschoolse Opvang De Bezige Bijen organiseert voor kinderen van 4 tot 13 jaar voor en na school alsmede in de vakanties talloze leuke activiteiten.

Bij Peuteropvang Ukkepuk in Terborg kunnen peuters vanaf twee jaar niet alleen lekker spelen en andere kinderen ontmoeten, maar ze zetten ook nog een extra stapje in hun ontwikkeling. In een omgeving die helemaal voor hen is ingericht leren peuters samen met andere kinderen spelen, samen het speelgoed delen. Ze leren grenzen kennen en voelen zich gewaardeerd. En ze ontwikkelen er allerlei vaardigheden.



"Onze locatie, in het prachtige Kulturhus ‘De Rietborgh’, is al jaren een vertrouwd adres voor ouders en kinderen. Wij werken nauw samen met de inpandige organisaties. Door de vele mogelijkheden binnen het gebouw krijgen kinderen bij ons letterlijk de ruimte om zich te ontwikkelen en zichzelf te zijn. Bij ons kinderdagverblijf is er elke dag wat te beleven: lekker buitenspelen, wandelen naar het park of met de Stint op pad. Maar ook heerlijk binnenspelen in onze binnen zandbak, snoezelruimte of gymzaal of centrale hal. Elke dag weer!"
Adres: Borgsche Rieten 15-I, 7061 ZM Terborg
Telefoonnummer: 0315 - 241 858
Stad: Terborg
Route: Borgsche Rieten 15-I
Postcode: 7061 ZM


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid