facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderdagverblijf het Toverbos

Kinderdagverblijf het Toverbos

Info

Bent u op zoek naar een goede, veilige, flexibele en gezellige kinderopvang in Rheden? Dan bent u van harte welkom!

Geschiedenis

Kinderdagverblijf Het Toverbos is een particulier kinderdagverblijf gestart in september 2007. In de afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt om onze kinderopvang van hoge kwaliteit te maken èn te houden. Wij proberen ons zoveel mogelijk te onderscheiden van andere kinderdagverblijven, door net dat extra beetje service te verlenen, zoals het inhalen van alle gemiste dagen (ook feestdagen), het meewassen van vieze kleertjes van kinderen en te zorgen voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zo zijn luiers, babyvoeding en eten en drinken bij ons in het uurtarief inbegrepen! Ook hebben wij verschillende contractvormen voor aantal uren per dag of weken per jaar. Verder zijn wij er trots op dat het merendeel van onze pedagogisch medewerksters al jaren met veel plezier, betrokkenheid en enthousiasme bij ons werken. Een aantal zelfs vanaf het eerste uur! Hierdoor zijn alle medewerksters op elkaar ingespeeld wat de sfeer en efficiëntie op de groep ten goede komt en vormen we met z’n allen bij elkaar een hecht team.

Wij vangen de kinderen op in groep Zonneschijn of groep Maneschijn. In elke groep kunnen maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar worden opgevangen. De groepen zijn zo ingericht dat kinderen zich veilig en thuis voelen en is er voor elke leeftijd binnen deze groep een passende inrichting en spelmateriaal. Verder vinden wij het heel belangrijk dat het kind het leuk heeft op het kinderdagverblijf maar ook wat leert. Om de overgang naar de basisschool de zogenaamde ‘doorgaande leerlijn’ zo soepel mogelijk te laten verlopen staan wij in nauw contact met de scholen en doen wij speciale activiteiten. Een aantal voorbeelden hiervan vindt u op onze website.

Het gehele gebouw is voorzien van vloerverwarming, koeling en ventilatie, zodat de binnentemperatuur altijd perfect geregeld is. Verder voldoet het kinderdagverblijf aan de nieuwste technieken en eisen omtrent veiligheid. Zo zijn er bijvoorbeeld minimale scherpe hoeken, stopcontacten op hoogte met kindersluiting zodat deze onbereikbaar zijn voor kinderen, deurstrips op de scharnierkant van de deuren om te voorkomen dat er vingers tussen kunnen komen, hoge deurkrukken zodat kinderen niet zelf de deur kunnen openen, deugdelijk afgesloten hekwerk rondom het pand en gelaagd glas. Het hele gebouw is geheel gerenoveerd en ingericht voor het opvangen van kinderen.

Wij zijn continu bezig om door de ogen van een kind te ‘kijken’ en zo waar nodig actie te kunnen ondernemen. Uiteraard op het gebied van veiligheid maar zeker ook om de kinderen zowel binnen als buiten met diverse materialen, hoekjes en speelgelegenheden kennis te laten maken en uit te dagen om zelf dingen uit te proberen, te voelen en te ontdekken.

Een goed contact met ouders vinden wij ook heel belangrijk. Tijdens het brengen en het ophalen van uw kind(eren), de zogenaamde overdracht, is er ruimte voor alle vragen en bijzonderheden. Ouders houden te allen tijde de regie zelf in de hand en kunnen uiteraard hun wensen uitspreken. Er wordt niets gedaan zonder toestemming van de ouder. Alles draait bij ons om de allerbeste zorg voor het kind en de wensen van de ouders wanneer zij tijdelijk niet voor hun kind kunnen zorgen omdat ze bijvoorbeeld aan het werk zijn.

In maart 2016 hebben wij een tweede locatie in basisschool De Holtbanck op de Arnhemseweg 30 in Rheden geopend waar kinderdagopvang wordt aangeboden. Hier hebben wij 1 groep van maximaal 16 kinderen van 0 tot 4 jaar. Het verschil tussen deze locatie van Het Toverbos en de locatie op de Haverweg 63 is dat deze een betere aansluiting heeft met de doorgaande leerlijn/methode van De Holtbanck. Dat wil zeggen dat de kinderen spelenderwijs nieuwe dingen leren ontdekken met het oog op een goede doorstroming naar groep 1 zodat deze overgang voor het kind zo geleidelijk mogelijk verloopt. Meer informatie kunt u lezen op onze website; www.hettoverbos.nl.

Adres: Haverweg 63, 6991 BR Rheden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 026-4954165
Stad: Rheden
Route: Haverweg 63
Postcode: 6991 BR


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Toverbos Arnhem, Puck en Co Rheden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RT Praktijk Rheden RT Praktijk Rheden 882 meter www.rt-praktijk-rheden.nl
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid