facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderdagverblijf De Kangoeroe

Kinderdagverblijf De Kangoeroe

Info

De beste en leukste plek voor je kind.

Geschiedenis

Als ouder is het belangrijk te weten dat uw kind veilig en gezellig kan spelen als u aan het werk bent of bezig bent met andere activiteiten. De Kangoeroe, die het hele jaar geopend is, verzorgt al 20 jaar kinderopvang die voldoet aan alle kwaliteitseisen.

De kinderen moeten vooral veel plezier hebben en ongedwongen kunnen spelen en genieten.

De doelstelling van kinderdagverblijf De Kangoeroe is kinderopvang te bieden zodanig dat de opvang bijdraagt aan de ontwikkeling en ontplooiing van kinderen in een speciaal aan kinderen aangepaste omgeving.

Door het bieden van veiligheid en geborgenheid en de daaruit voortvloeiende vertrouwensrelatie, willen wij kinderen begeleiden en ondersteunen bij hun ontwikkeling tot zelfstandige mensen met behoud van hun eigen identiteit.

Vanuit deze basis is kinderdagverblijf De Kangoeroe gestart op 1 oktober 1994, en vanuit deze basis werkt De Kangoeroe, inmiddels op twee locaties, nog steeds.

Adres: Floraplantsoen 1, 1276 AS Huizen
Telefoonnummer: +31355257900
Stad: Huizen
Route: Floraplantsoen 1
Postcode: 1276 AS


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:30
Dinsdag: 07:30 - 18:30
Woensdag: 07:30 - 18:30
Donderdag: 07:30 - 18:30
Vrijdag: 07:30 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: kinderdagverblijf huizen, kinderdagverblijf apeldoorn, kinderopvang oldenzaal, kangoeroe tarieven, flexibele kinderopvang huizen, kinderopvang gooi
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid