facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderdagverblijf De Broekies

Kinderdagverblijf De Broekies

Geschiedenis

Onze lokatie kinderdagverblijf
De Broekies Malden
Kinderdagverblijf De Broekies ligt midden in de gemeente Heumen, op loopafstand van het centrum van Malden. Het kinderdagverblijf is gunstig gelegen ten opzichte van de grote uitvalswegen (A73 ).

Kinderdagverblijf De Broekies is een veelzijdig, sfeervol en vrijstaand pand met veel buitenspeelmogelijkheden. Het pand is gelijkvloers met 8 groepsruimten en een centrale hal waar verschillende activiteiten kunnen worden aangeboden.

kijk voor meer info op onze website: www.kinderdagverblijf-debroekies.nl




"Bij Partou de Broekies aan de Broekkant 17 in Malden kunnen kinderen naar hartenlust spelen, ontdekken en groter groeien. We hebben een heerlijke natuurtuin met veel groen, een klimheuvel en een moestuin. Kinderen leren met al hun zintuigen. Daarom besteden wij aandacht aan horen, zien én voelen. "Zullen we met de blokken of met de poppen?" In verschillende knusse hoeken is genoeg spel- en speelmateriaal om uit te kiezen. Iedereen geniet!"
Adres: Broekkant 17, 6581 AC Malden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 024 3585776
Stad: Malden
Route: Broekkant 17
Postcode: 6581 AC



op zoek naar gerelateerd: Gastouder Malden, Smallsteps kinderopvang, Kinderopvang smallsteps de vriendjes, Kinderdagverblijven, Dagindeling Smallsteps, Smallsteps tarieven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Smallsteps Smallsteps 0 meter Alles wat je zoekt voor je kindje, zul je hier vinden. Betrokken en ervaren medewerke...
Smallsteps Broekies Smallsteps Broekies 0 meter Ons zoontje gaat met plezier naar de opvang! Ze doen hele leuke dingen die aansluiten...
Recensies
Alles wat je zoekt voor je kindje, zul je hier vinden. Betrokken en ervaren medewerkers, pedagogisch een gedegen en afwisselend programma, en hele verzorgde faciliteiten. Ik ben blij dat onze kinderen hier terecht konden, de opvang draagt echt positief bij aan hun ontwikkeling. En daarnaast vinden ze het ook vooral heel leuk. Ik draag ze altijd met een gerust hart over en neem enthousiaste kinderen vol verhalen weer mee naar huis. Wat wil je nog meer?
Ons zoontje gaat met plezier naar de opvang! Ze doen hele leuke dingen die aansluiten bij de verschillende thema's die ze afwisselen. Heel leerzaam op een gezellige en ontspannen manier.
Al jaren hebben onze kinderen hier ontzettend veel plezier. Tegenwoordig op de BSO.
Goede kinderopvang met betrokken medewerkers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid