facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kindercoachpraktijk Gewoon jij

Kindercoachpraktijk Gewoon jij

Info

laagdrempelige en kortdurende coaching van kinderen,jongeren en gezinnen.

Geschiedenis

kindercoach



"Je neemt contact met mij op voor hulp.– hulp voor je kind leeftijd circa 6 t/m 16 jaar omdat je merkt dat hij niet optimaal in zijn vel zit, mogelijk “last” heeft van zijn of haar hooggevoeligheid, een negatief zelfbeeld en/of faalangst ontwikkelt, kortom niet helemaal is.– Hulp voor jou en het gezin omdat jullie dagelijks tegen dezelfde struggles en strijdjes aanlopen. Je opties zijn op, je weet het niet meer? Waarom loopt het niet soepel?Aarzel dan niet en neem contact op met mij en samen brengen we het gezin in balans."
Adres: Meirstraat 48a, 4751AE Oud-Gastel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0614869248
Stad: Oud-Gastel
Route: Meirstraat 48a
Postcode: 4751AE



op zoek naar gerelateerd: Adiona, Kindercoach Collectief, Kindercoach gilde, Week van de Kindercoaching 2022
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoonmaakbedrijf Lankhuijzen Schoonmaakbedrijf Lankhuijzen 775 meter Gespecialiseerdin het schoonmaken van Overstekken, Dakkapellen, Goten, etc.
Brandweer Oud Gastel Brandweer Oud Gastel 938 meter Brandweer Oud Gastel is een van de vrijwillige posten van Brandweer Midden- en West B...
Huiskamer Gastel Huiskamer Gastel 995 meter Wat een gezellige huiskamer hebben ze er van gemaakt. Hier worden de mensen in de wat...
Corola's Haarmode Corola's Haarmode 1 km voor afspraken altijd bereikbaar ook buiten werktijden!! Salon voor dames, heren en ...
Recensies
Mijn dochter van 8 jaar heeft sessies gevolgd bij Nathalie. Ik ben blij dat we deze keuze hebben gemaakt. M’n dochter heeft echt goede handvatten mee gekregen om te gebruiken in situaties die zij lastig vindt. Ook ik als moeder vond het leerzaam. Nathalie is lief, geduldig en het voelde voor mijn dochter heel vertrouwd.
Dit was een hele fijne en verhelderende coaching voor onze zoon. Alles was heel duidelijk en vol inleving van het kind aangeboden. Nathalie is een heel warm persoon die echt de tijd neemt, en heel veel geduld heeft wanneer je kind er even een keer wat minder zin in heeft. Wij hebben er heel veel aan gehad, en zullen zeker terug komen wanneer we weer vast zullen lopen.
Mijn zoontje had last van een erg laag zelfbeeld maar door de sessie met Nathalie heeft hij meer zelfvertrouwen gekregen. Waar hij eerst met tegenzin naar de sessies ging, vroeg hij daarna wanneer hij weer mocht.
Onze oudste dochter van 8 heeft een aantal sessies mogen volgen bij Nathalie. En wat zijn wij maar vooral onze dochter goed geholpen. Onlangs sprak onze dochter voor het eerst uit "mama ik ben wel heel trots op wat ik gemaakt heb, voordat ik bij Nathalie kwam had ik dit nooit gezegd" Nathalie straalt rust uit en luistert ontzettend goed naar ouder en kind. Onze dochter vond het heel leuk om om de week langs te komen en is door de sessies ontzettend gegroeid in haar zelfvertrouwen! Nogmaals bedankt! Een aanrader voor ieder kind dat op wat voor manier ook, een steuntje in de rug nodig heeft.
Onze dochter van 5 is hoogsensitief en heeft een aantal sessies gehad bij Nathalie om haar handvatten te bieden hiermee om te gaan. Ze wist in zeer korte tijd haar vertrouwen te winnen en de sessies waren erg fijn en tegelijkertijd ook leerzaam voor haar. Contact is erg fijn en Nathalie doet graag een stapje extra door tussen de sessies ook de mogelijkheid te bieden contact met haar te hebben. Dit alles op een zeer laagdrempelige manier. Een uitkomst voor kinderen die even vastlopen.
Erg tevreden met de coaching die we hebben mogen ontvangen van Nathalie! Onze dochter van 9 is een stuk zelfverzekerder en staat sterker in haar schoenen door de inzichten die Nathalie haar heeft meegegeven. De coaching was afwisselend, serieuze gesprekjes maar ook spelenderwijs veel geleerd en gelachen Bedankt!!
Wij hebben een hele fijne ervaring met Nathalie gehad. Het traject waar we in zijn gegaan heeft niet alleen onze zoon geholpen maar ook ons. Nathalie heeft ons inzichten gegeven en ons bijgestaan, ook buiten de coaching tijd om.
Een onwijs fijne ervaring gehad. Nathalie verstaat haar vak en is er voor zowel kind als ouder. Het was mooi om te zien dat ze snel een vertrouwensband op heeft gebouwd met ons kind en dat is gewoon super goed! Wij raden Go! Kindercoach zeker aan.
Onze dochter had vaak enge dromen. Door een simpele, maar doeltreffende tip van Go Kindercoach heeft mijn dochter nu een manier gevonden waardoor ze geen last meer heeft van deze enge dromen en rustiger slaapt. En hoe fijn is dat?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid