facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kindercoaching Christel Bouwman

Kindercoaching Christel Bouwman

Geschiedenis

Zit je kind niet lekker in zijn vel, voelt het zich niet gelukkig? Kinderen laten dit bijvoorbeeld zien in gedragsproblemen, leerproblemen, heftige emoties, vermoeidheid, angsten. Vanuit mijn werk als kindercoach werk ik oplossingsgericht, ik heb het niet over problemen maar zoek naar een oplossing. Ieder kind is uniek en heeft eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Ik wil kinderen graag leren om deze kwaliteiten en mogelijkheden te ontdekken en in te zetten wanneer er minder goede momenten zijn!



"Als ouder wilt u uw kind gelukkig zien. Soms heeft een kind het moeilijk door bijvoorbeeld veranderingen in de thuissituatie scheiding, ziekte, verhuizing of op school zelfvertrouwen, pesten, faalangst en zit uw kind niet lekker in zijn vel. Ik kan als kindercoach een helpende hand bieden.In een veilige, ontspannen sfeer zoek ik samen met het kind naar een oplossing die bij het kind past. Het doel van kindercoaching is het begeleiden coachen van kinderen bij het her ontdekken van de eigen talenten, mogelijkheden en kwaliteiten. Hierdoor wordt er aan het zelfvertrouwen van een kind gewerkt en doet het kind zelfkennis op."
Adres: Rodenburglaan 4, 2241 WT Wassenaar
Telefoonnummer: 06-26282278
Stad: Wassenaar
Route: Rodenburglaan 4
Postcode: 2241 WT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Epiphany Coaching en Mindfulness Epiphany Coaching en Mindfulness 809 meter Geloof in je eigen kracht!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid