facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kindercoach Langweer

Info

Kindercoach Langweer ondersteunt ouders & kind(eren) bij vragen, opstakels en problemen waar ze even niet meer uitkomen. Samen kijken we naar een oplossing



"Kindercoach Langweer heeft een praktijk aan huis in Friesland maar reist ook door heel Nederland, dus op lokatie is geen probleem. Papa’s en mama’s schakelen een coach voor hun kind met een hulpvraag. Je kunt hierbij denken aan: boosheid, woedeaanvallen, verdrietig, faalangst, slaapproblemen, nachtmerries, vol hoofd, frustraties, piekeren, pesten, zelfvertrouwen, angst, slechte concentratie, niet begrepen voelen, adhd, ass autisme, HSP hooggevoelig, dyslexie enz.Als coach gebruik ik verschillende soorten tools, zo kunnen we de natuur in gaan voor een wandeling of gaan we tekenen, spelletje doen enz. Alles is op maatwerk. Naast het coachen kun je ook terecht voor Access Bars en om een tekening te lezen / analyseren."
Adres: Hendrik Dijkstraleane 12, Langweer
Telefoonnummer: 0627132607
Stad: Langweer
Route: Hendrik Dijkstraleane 12


Recensies
Ter aanvulling op mijn bevindingen in mijn kindercoachpraktijk heeft collega Kindercoach Langweer enkele tekeningen gelezen. Heel verrassend!
Ik heb een coach sessie mogen ervaren bij kindercoach Langweer. Ik voelde mij ontzettend op mij gemak bij Monique waardoor ik mij makkelijker dan verwacht kon openstellen. Tijdens de sessie ontdekte ik nieuwe informatie over mijzelf, mijn eigen uitingen en de manier hoe ik in het leven sta maar ook over de opvoeding met mijn kinderen en wat het effect van hoe ik ben opgevoed meedraagt aan wat ik belangrijk vind in een opvoeding. Hierdoor heb ik nieuwe positieve inzichten gekregen waarmee ik aan de slag ben en verder kan gaan. Door de rust en ervaring die Monique uitdraagt zou ik haar zeker aanraden!
Monique van Kindercoach Langweer is een vrouw die weet wat ze doet en waar ze het overheeft! Het heeft ons als ouder al heel erg geholpen om onze oudste zoon beter te begrijpen. De tips en tricks die ze geeft daar kun je echt wat mee. Bedankt Monique!!
Het krachtstenenspel was een super leuke en leerzame ervaring, hierdoor ben ik dieper tot mezelf gekomen en heb ik geleerd om dingen los te laten die ikzelf niet in de hand heb. Ik voelde me heel vertrouwd bij Monique en zou haar zeker aanbevelen! Ze doet het erg leuk met kinderen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid