facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kindercentrum ZieZoo

Info

Op deze algemene facebookpagina van ZieZoo laten wij zien wat onze kinderopvang in Delft, Delfgauw, Pijnacker en Voorburg zo speciaal maakt.

Geschiedenis

ZieZoo biedt uw kind opvang op diverse manieren: als kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of peuteropvang. We onderscheiden ons door onze activiteiten en aanpak en zijn vooruitstrevend in onze visie op kinderopvang. In een huiselijke omgeving kan uw kind zich ontspannen en zelf een keuze maken uit diverse activiteiten, die begeleid worden door onze enthousiaste vakkrachten. Wij staan vijf dagen per week, van 07.00 tot 19.00 uur voor uw kind klaar. Elke vestiging heeft een teamcaptain die dagelijks aanwezig is en op bijzondere wijze participeert in onze organisatie. Daarmee creëren wij betrokkenheid en garanderen wij persoonlijke aandacht voor kinderen en hun ouders. We kiezen er daarom bewust voor om kleinschalig te blijven.
- ma tm vr tot 19.00 uur
- 52 weken per jaar open
- alle studiedagen van school open
- service gericht en flexibel ruilbeleid
- hoger opgeleide medewerkers en centrale pedagoge
- elke dag activiteiten aanbod door eigen vakdocenten
- lokale vestiging met meewerkend teamcaptain
- Delft, Delft-Delfgauw, Voorburg en Pijnacker



"Onze basis ligt in de zoektocht van elke ouder naar ‘het beste voor mijn kind’, iedere dag. Want juist die eerste levensjaren maken het verschil voor de toekomst. Begrijpelijk dus dat je, op de momenten dat je er zelf niet kunt zijn, méér wenst voor je kind dan alleen ‘opvang’.We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit. We zorgen voor een omgeving die veilig en fijn voelt. Waarin jouw kind vol vertrouwen kan groeien."
Adres:
Telefoonnummer: 015 3618576
Stad: Nootdorp


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 19:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 19:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuttebollekakkie gastouderopvang Nootdorp Tuttebollekakkie gastouderopvang Nootdorp 960 meter Tuttebollekakkie is een gastouderopvang in Nootdorp waar het kind centraal staat.
Octant Kindcentrum Regenboog Octant Kindcentrum Regenboog 1 km Prima Kincentrum waar je je kind met een gerust hart naar school kan laten gaan. Dire...
Gastouderopvang Gastouderopvang "Forever Friends" 1 km Gastouderopvang "Forever Friends"
Smallsteps Smallsteps 2 km Vraag me af waar alle vaste medewerksters zijn gebleven , zie het resultaat.
Smallsteps de Globetrotters Smallsteps de Globetrotters 2 km Vraag me af waar alle vaste medewerksters zijn gebleven , zie het resultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid