facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kindercentrum Thuis bij Thea

Info

Opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar,
24/7 geopend, opvang al per kwartier af te nemen, zeer flexibel en betaalbaar.

Geschiedenis

Na 14 jaar als gastouder te hebben gewerkt, zijn we in november 2011 ons eerste kindercentrum, Thuis-bij-Thea, gestart in de basisschool op 'e Hichte te Scharnegoutum. Inmiddels hebben we een tweede kindercentrum mogen openen in Woudsend en een derde in Sneek. Ook verzorgen we de buitenschoolse opvang in Oudega (ZWF)

Het is ons gelukt om het persoonlijke en flexibele van gastouderopvang te bewaren en te combineren met de professionaliteit van een kindercentrum.

Ons team heeft naast de juiste scholing ook de ervaring, het inzicht en het inlevingsvermogen om u als ouder zo goed mogelijk te ondersteunen in de combinatie van werk en gezin.

Kinderen krijgen alle ruimte om zichzelf te zijn en om zich te ontwikkelen op een wijze die het best bij hen past. Door ons te focussen op de interesses van het individuele kind, kunnen we leren in het vrije spel integreren.

Naast dagopvang en buitenschoolse opvang bieden we ook avondopvang, nachtopvang, opvang in het weekend, tijdens alle vakantie en alle feestdagen. Ook is het mogelijk om opvang voor een langere periode te verzorgen. Voor alle soorten opvang geldt hetzelfde tarief. Dit is voor kinderen van 0 tot 4 jaar €6,68 per uur en voor kinderen vanaf 4 jaar €6,24 per uur.Als u aan de voorwaarden van de belasting voldoet, ontvang u over het gehele bedrag kinderopvangtoeslag.

Vervoer van en naar ons kindercentrum binnen een straal van c.a. 15 kilometer kan door ons verzorgt worden. We kunnen kinderen dus halen van/ en brengen naar bijvoorbeeld: huis, voetbal, zwemles, ballet, muziek, vriendjes, familie, andere opvanginstanties enz.

Tarieven Voor kinderen van 0 tot 4 jaar rekenen wij 6,36 per uur. Dit is inclusief (fles)voeding, drinken, fruit(hapje) tussendoortjes. Luiers enz.

Voor kinderen van 4 tot 13 jaar rekenen wij 5,93 per uur. Dit is inclusief eten, drinken, fruit, tussendoortjes enz.

Opvang is al per kwartier af te nemen en er is geen minimum afname vereist. Wij hanteren geen administratieve,- of andere bijkomende kosten.

Kijk voor meer informatie op onze website of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op
T: (0515) 85 69 26
E: [email protected]










Adres: Walperterwei 41g, 8731CD Wommels
Telefoonnummer: 0515856926
Stad: Wommels
Route: Walperterwei 41g
Postcode: 8731CD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouwonderneming Bouwonderneming 394 meter
Wiersma Equipment Wiersma Equipment 460 meter Verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte tuin- en parkmachines en reinigingsmachi...
DA Fizel Wommels DA Fizel Wommels 640 meter Weinig in het assortiment tegenover andere DA vestigingen
Gerbrandy Onroerend Goed BV Gerbrandy Onroerend Goed BV 1 km Gerbrandy Onroerend Goed BV is een gerenommeerd bedrijf die bedrijfsunits verhuurd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid