facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kindercentrum Ducky Duck

Info

Kinderopvang van 0 tot 12 jaar, kinderdagverblijf Ducky Duck , peuteropvang Rakker,voorschoolse en naschoolse opvang Duck club en Duck sport.



"Kindercentrum Ducky Duck is een hoogwaardige kinderopvang in Zandvoort. Het kinderdagverblijf is de ideale plaats voor kinderen van 0 tot 4 jaar die spelenderwijs de wereld willen ontdekken.Ons doel is om opvang en begeleiding te bieden aan kinderen in een vertrouwde en warme omgeving. Hierbij staan persoonlijke- en sociale ontwikkeling, warmte en regelmaat centraal.Daarnaast kunnen kinderen van 4 jaar en ouder bij onze buitenschoolse opvang Duck Club en onze buitenschoolse opvang Duck Sport terecht. Wij vangen uw kinderen graag op na schooltijd en zorgen ervoor dat er met leeftijdgenoten gespeeld kan worden.Kom je ook vrijblijvend bij ons kijken? Plan dan een rondleiding en ontdek of er een match is voor uw kinderen."
Adres: Louis Davidscarré, 1, 2042 LZ Zandvoort
Telefoonnummer: 0235730042
Stad: Zandvoort
Route: Louis Davidscarré, 1
Postcode: 2042 LZ


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 19:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 19:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Peuterspeelzaal Rakker Zandvoort, BSO Zandvoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kindercentrum Ducky Duck Kindercentrum Ducky Duck 0 meter Kindercentrum Ducky Duck, voor peuteropvang, kinderdagverblijf en naschoolse opvang.
Pippeloentje-Pluk Pippeloentje-Pluk 630 meter Al vanaf 1990 verzorgt SKiP kinderopvang in Zandvoort van hoge kwaliteit. Begonnen al...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid