facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderbuik&co

Kinderbuik&co

Info

De visie van Kinderbuik&co is het verbeteren van de gezondheid en het geluk van kinderen en volwassenen: “de beste medische zorg voor De hele mens”

Geschiedenis

Kinderbuik&co heeft een vernieuwende integrale aanpak.
Ondanks de toegevoegde waarde van de “verstand manier van denken” door medische onderzoeken en behandelingen met medicijnen die klachten kunnen verminderen, zitten veel kinderen niet goed in hun vel. In Kinderbuik&co staat een integrale aanpak centraal: ook aandacht, bewust ZIJN, ademhaling, voeding als je beste medicijn en yoga hebben een positief effect hebben op gezondheid en ervaren van geluk bij kinderen.

Vraaggestuurde zorg
De vraag “wat heb je nodig?” staat centraal. Het team van Kinderbuik&co werkt vanuit een integrale visie op gezondheid en ziet dat kinderen en ouders/verzorgers meer gevoelens van geluk en gezondheid ervaren als ze actief worden betrokken bij de diagnostiek en behandeling.
Naast reguliere diagnostiek en behandeling met medicijnen, is er aandacht is voor het hele kind, ademhaling, voeding, yoga en coaching. Klachten en problemen worden gezien als handvat om te kijken wat er werkelijk speelt. Het zijn vaak uitingen van uit balans zijn in plaats van een probleem wat een oplossing nodig heeft.

Integrale aanpak: combineren van ratio en gevoel
Kinderbuik&co kijkt samen met een kind en de mensen rondom een kind wat er nodig is voor het ervaren van gezondheid en geluk . Door het combineren van ratio en wetenschappelijk bewijs met de kracht binnen in jezelf ontstaat evenwicht en emotionele intelligentie. Onze missie is: Kinderen die helemaal zichzelf ZIJN.

Wat biedt Kinderbuik&co?
- de beste gespecialiseerde integrale zorg voor maag-, darm-, en leverproblemen
- korte wachtlijsten
- flexibele spreekuren
- korte en snelle diagnostiek
- dagbehandeling voor onderzoek en behandeling
- wetenschappelijk bewezen behandelingen
- werkelijke aandacht van een ervaren team waarin het hele kind centraal staat
- maatwerk op de individuele behoefte van het kind
- bewustwording van onderliggende oorzaak van de klachten en symptomen
- voedingsadvies van een diëtiste
- yoga en coaching
- geen klinische opname, beter worden doe je thuis

Kinderbuik&co biedt geen acute eerste hulp aan. Voor acute problemen ga je naar de huisarts, huisartsenpost of de spoedeisende hulp van het ziekenhuis dichtbij je woonplaats.

Adres: Zwarteweg 10, 1412 GD Naarden
Telefoonnummer: 0850471925
ln.ocnekiubrednik@ofni
Stad: Naarden
Route: Zwarteweg 10
Postcode: 1412 GD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: ervaringen kinderbuik en co, vacatures kinderbuik, kinderbuik en co vacature
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Body Stress Release Het Gooi Body Stress Release Het Gooi 382 meter Na 3 jaar veel onderrugpijn in een aantal sessies 5 in een paar maanden, wat best sne...
Verloskundigenpraktijk Goedbevallen Verloskundigenpraktijk Goedbevallen 488 meter Een hele fijne ervaring gehad zowel met onze zoon als met onze dochter. Betrokkenhei...
Movement Therapy Movement Therapy 522 meter Hartstikke fijne behandeling gehad, waar ik me echt op mijn gemak voelde. De oefening...
Cranio & Cooking Cranio & Cooking 2 km Praktijk voor Cranio Sacraal behandeling (Mariken de Vries)
Immediator Immediator 2 km Immediator is een organisatie die zelfstandig gevestigde, gecertificeerde bedrijfsar...
Praktijk Calis Praktijk Calis 2 km Praktijk Calis is de praktijk voor natuurgeneeskunde. Steeds meer mensen ontwikkelen ...
GLNP GLNP 2 km Een Nederlands bedrijf dat zich richt op wetenschappelijk goed onderbouwde “Farmaconu...
Dr. Moen Dr. Moen 3 km Dr. Maarten Moen is sport- en bewegingsarts bij Bergman Clinics en NOC*NSF. Hij gebru...
Recensies
Judith is een heel zachte, lieve en kundige kinderarts. Ze zorgde ervoor dat ons kind zich gezien voelde en ze creëerde een veilige sfeer, zodat hij alles kon vertellen wat hij op 'n hart had. Dankjewel hiervoor! We kunnen nu weer verder.
Als huisarts heb ik een dag mee mogen kijken bij Kinderbuik & co. Het is mooi om te zien hoe Judith klachten bij kinderen op een holistische manier aanpakt. Vele verschillende aspecten die zo belangrijk zijn worden belicht. Zoals voeding, beweging, relatie ouder-kind, ontspanning, life events, oude trauma’s, t systeemdenken etc. Het zou geweldig zijn dat we als arts zo complementair kunnen werken, waarbij we de tijd krijgen en dat het vergoedt gaat worden vanuit de basis verzekering.
Ik kom nu sinds 2 jaar bij kinderbuik en ik ben vanaf het begin heel erg tevreden. Dokter Judith kocken heeft mij enorm geholpen met mijn chronische lichamelijke pijn en de psychische klachten zoals angst die hierbij komen kijken. Judith heeft een hele fijne manier van werken, het voeren van een gesprek met haar is heel prettig omdat ze op een gelijkwaardige manier met je praat en luistert naar wat jij nodig hebt. Dankzij Judith heb ik andere inzichten gekregen over o.a mijn eetgewoontes en hoe je zachter voor je eigen lichaam kunt zijn. Ik zou iedereen het voor iedereen aanraden die ook problemen heeft met buik/maag die door de normale medische zorg niet kunnen worden opgelost.
Judith is een hele lieve fijne arts die echt naar je kijkt, ze heeft onze dochter het vertrouwen gegeven om te kunnen leven in haar eigen kracht. Haar buikpijnklachten zijn door de behandelingen van Judith enorm verminderd. Het valt nu op als ze er ineens weer even zijn, daar waar het eerst normaal was dat er klachten waren. We hebben meerdere wegen bewandeld voordat we bij Kinderbuik terecht kwamen. Kinderbuik is de eerste plek waar wij eindelijk de juiste hulp vonden die past bij ons. Judith geeft mooie verhelderende inzichten waar je echt verder mee komt, ook als ouders. De assistentes van Kinderbuik willen wij ook even benoemen; ze vertellen heel duidelijk wat het traject inhoudt, of je daar ook echt voor openstaat, duidelijke informatie wat wel en niet wordt vergoed, denken goed mee met plannen van afspraken etc. Super om dit samen met elkaar te mogen doen. Complimenten aan Judith en haar team!
Sinds ruim een jaar geleden ben ik voor het eerst naar Judith gegaan. Tijdens de gesprekken heb ik veel geleerd over mezelf en mijn klachten zijn nu sterk verminderd. Ik ben daarom erg tevreden met Judith en de praktijk Kinderbuik&co.
Onze huisarts had aanbevolen te checken wat er vergoed zou worden, maar het lukte ons op voorhand niet om inzicht in de kosten van een traject te krijgen bij de kliniek zou van behandelcode afhangen. In twee behandelingen glashelder gekregen dat de buikpijn van onze zoon 8 functioneel was voor spanningen. Laat het kind vooral kind zijn. Dat was heel waardevol. Andere adviezen uit twee latere sessies waren op school praktisch onuitvoerbaar. Waar we erg ontevreden over zijn, is het gebrek aan transparantie over de significante tarieven die worden gerekend volgens mij gemiddeld EUR 450 waarvan 25% uit eigen zak moet komen als de verzekeraar geen contract heeft. Deze miskennen onzes inziens dat dr. Judith een praktijk in haar eentje runt en een kinderarts in een ziekenhuis een groot team aan ondersteuning en de bijbehorende diagnostische mogelijkheden heeft. De psychologische/holistische component is zeker veel waard, maar wees svp eerlijk en transparant over de kosten en houd deze binnen proportie. Uiteindelijk betreft het namelijk zorg aan kinderen die een bepaalde issue hebben. Zou deze zorg niet voor iedereen toegankelijk moeten zijn?
Al jaren ben ik in het medische circuit aan het lobbyen met de buik-en hoofdpijnklachten van mijn dochter zonder resultaat. Een klein jaar geleden kwamen we bij Judith en wat is er veel veranderd voor mij dochter. Ze kan eerder en beter grenzen aangeven. Ze heeft meer energie en ze lacht weer. Wat wil je als moeder nog meer? Ik ben blij dat onze zoektocht naar een pijnvrij kind, inmiddels puber,ons bij Judith heeft gebracht en beveel haar van harte aan.
Gelukkig zijn we bij Kinderbuik terecht gekomen! Het is onvoorstelbaar wat een veranderingen er zowel medisch als energetisch in ons gezin hebben plaatsgevonden. Judith is een kundig, down-to-earth, liefdevol mens waar we dankbaar voor zijn dat zij een stukje op ons pad heeft meegelopen. Concreet maakte onze zoon de verandering door van veel buikpijn, moeite met ontlasting, verlatingsangst naar een kind dat aanzienlijk minder buikpijnklachten kent, alleen durft te zijn en bovenal gelooft in zichzelf. Om nog maar te zwijgen over wat het mij als moeder gebracht heeft. Dat Judith mij de inzichten heeft gegeven dat ik zelf exact weet en voel wat goed voor me is en daarop mag, kan en moet vertrouwen, is een groot cadeau.
Zeer kundig, veel aandacht voor het kind zelf. Luister erg goed en denkt net zo lang mee totdat de oorzaak gevonden is. Wij zoeken al jaren naar de oorzaak van de buikpijn van onze zoon. Er zijn veel onderzoeken geweest, veel mensen hebben meegekeken en meegedacht, maar de oorzaak is nooit echt gevonden. Nu binnen 3 behandelingen hebben we zo veel stappen weten te zetten. We hebben een blije zoon zonder buikpijn en dat is echt FANTASTISCH!
Judith is een hardwerkende arts met hart voor het vak. Met veel aandacht keek zij naar ons gezin en naar onze dochter met chronische buikpijn. Daar waar de zorg in de ziekenhuizen tekort schoot, ging Judith verder. Met een brede kijk en goede adviezen, hebben we de buikproblemen van onze dochter onder controle gekregen en heeft zij ons in onze kracht gezet. Een fijn traject, wat nu afgesloten kan worden omdat onze dochter nu nagenoeg geen buikpijn meer heeft. Bedankt Judith, veel succes met je mooie praktijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid