facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderboerderij 't Schaapsherdertje - Noordwijk

Kinderboerderij 't Schaapsherdertje - Noordwijk

Info

Kinderboerderij ’t Schaapsherdertje ligt op een prachtige locatie aan de Freesialaan in Noordwijk en is drie middagen per week geopend (wo-vr-za 12-16:30).

Geschiedenis

Via deze Facebook pagina willen wij u kennis laten maken met de kinderboerderij en met onze mascotte "Pim", het schaap van de kinderboerderij.

De kinderboerderij ligt op een prachtige locatie aan de Freesialaan en zal in de toekomst open zijn voor bezoekers en passanten.

Adres: Oude Zeeweg 3, 2201 EJ Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Stad: Noordwijk
Route: Oude Zeeweg 3
Postcode: 2201 EJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boerderij de overkant Noordwijk Boerderij de overkant Noordwijk 1 km De boerderij is een super gezellige plek waar je vriendelijk bediend wordt!Eten: 5/5
Recensies
Mooie kinderboerderij. Tamme dieren, vriendelijke vrijwilligers en leuk voor de kinderen om te spelen.
Erg leuk voor kleine kinderen. De pony's en konijnen mag je aaien in het verblijf en je kunt gezellig even tussen de kippen kijken. Neem zeker een 20 cent muntje mee om de geitjes te voeren!
Geweldig leuk voor kinderen en ouders
Fantastische plek! De diertjes zijn allemaal zo lief en het is allemaal zo goed onderhouden. Echt een aanrader!
Mooi verzorgde kinderboerderij met een vlindertuin en een kruidentuin. De oprichters, een mannenklusgroep en vrijwilligers die enorm veel werk verrichten. Noordwijkse ondernemers die met inwoners donaties doen waardoor de kinderboerderij financieel kan rondkomen. Er is nog wel behoefte aan vrijwilligers voor het theehuis en de dierenverzorging.
Leuke kinderboerderij! Gedreven door enthousiaste vrijwilligers. Veel verschillende "boerderijdieren". Prettig geprijsde consumpties? Waar verkopen ze nou nog een doosje rozijntjes voor 10 cent?
Leuke kinderboerderij. Rond feestdagen organiseren ze knutselactiviteiten voor kinderen. Aardige vrijwilligers en ze verkopen eitjes van de kippen die er rondlopen. Er is ook een boekenkast met zwerfboeken.
Leuke kinderboerderij, aardige vrijwilligers, leuke activiteiten en knutsels. Je kan er ook heerlijk zitten in het zonnetje met een kopje koffie of thee. Kinderen komen er graag!
Leuke kinderboerderij. Jammer dat het nu dicht is ivm corona. Maar het het meer te bieden en is groter dan vanaf de straatkant te zien. Moeite waard om er naartoe te gaan.
Leuke kleine kinderboederij. Veel dieren om te aaien en dicht gelegen bij het strand van Noordwijk dus perfect voor een ontspannend dagje uit met de kids.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid