facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderboerderij 't Dierenduintje

Kinderboerderij 't Dierenduintje

Info

Kinderboerderij 't Dierenduintje is een kinderboerderij waar elk dier, jong of oud, mag wonen, tot zijn of haar dood.

Geschiedenis

Kinderboerderij 't Dierenduintje is een kinderboerderij waar elk dier, jong of oud, mag wonen, tot zijn of haar dood. De jonge dieren zijn speels en de oude dieren zijn gewend aan mensen. Hier in Castricum wonen allerlei verschillende dieren. De knobbelganzen Knobbel en Bobbel zijn erg grappige dieren. Op de boerderij wordt ook door middel van een verzameling van oude boerenwerktuigen het boerenleven uitgelegd. Knuffel met de dieren en kom langs in Castricum!

Kinderboerderij 't Dierenduintje houdt allerlei soorten dieren zoals; geiten, schapen, een varken, kippen, duiven, eenden, katten, een hond en bijen. Het heeft als doelstelling middels natuureducatie jong en oud om te leren gaan met flora en fauna. Er worden bloemen en planten gepland die aan het verdwijnen zijn of zeldzaam in de natuur voorkomen. Tevens wordt door middel van het tentoonstellen van een verzameling van oude boerenwerktuigen en - gereedschappen het leven op een boerderij uitgelegd.

Adres: Duinenboschweg 1a, 1901NR Castricum
Stad: Castricum
Route: Duinenboschweg 1a
Postcode: 1901NR



op zoek naar gerelateerd: Welke dieren op kinderboerderij, Dieren Castricum, Boerderij Castricum
Recensies
Héél leuk kleinschalig kinderboerderijtje met bevlogen vriendelijke verzorgers , netjes onderhouden. Erg leuk voor groot-ouders met kinderen ! Gratis toegang, maar vergeet a.u.b. nièt om bij het verlaten van de boerderij een bijdrage in het spaarvarken te gooien; er wordt n.l. géén subsidie verleend door de Gemeente voor het onderhoud ,en voer van en voor de dieren en onderkomen wordt uit giften en uit beheerders eigen zak bekostigd: dat kost veel geld lijkt mij!
Erg leuk om langs te gaan, vriendelijke eigenaresse. Grappige dieren en mooi om te zien hoe sommigen gered zijn en hier leven.
Het was fijn om er na zo'n lange tijd weer te zijn. Toen er weer het een en ander openging, zei mijn kleindochter van bijna 4: gaan we dan morgen weer naar de dierentuin en de bibliotheek, opa?
Heel lieflijk en ontzettend goed verzorgd. Heerlijk om hier met je kind te gaan ontdekken. Padden zoeken, met de geitjes spelen en een doosje eieren vullen. Er is geen speeltuin maar wel veel spul als tractors, graafmachines, etc om mee te spelen. En natuurlijk de loslopende geitjes. We hebben ons goed vermaakt.
Super gezellig...dorps...sfeervol met oude spulletjes....kinderboerderijtje. Parkeren vlakbij, ook vlakbij Castricum NS en het centrum van Castricum.
Onverzorgde, on-inspirerende kinderboerderij. Personeel/vrijwilliger/eigenaar was ook erg nors.
Je kunt zien dat de dieren heel goed verzorgd worden..!! Een aanrader om hier met je kinderen te gaan kijken....!!
Altijd een klein marktje binnen om wat extra geld te verdienen. super leuk voor kinderen veel speelgoed leuke diertjes, ook kan je o.a. eieren en honing kopen
We zijn de tweede pasdagen hier geweest. Er was een eiren speurtocht voor kinderen. Dat was heel leuk ! De medewerkers waren heel aardig. Kopen verse eiren en honing is mogelijk.
Zeer leuk gedaan. Gratis entree. Kinderen kunnen zeer dichtbij de dieren komen. De variatie in dieren zijn ook goed. Als je dus een uurtje of 2 niet weet wat je moet doen. Kan ik je dit zeker aanraden voor je gezin.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Kinderboerderij 't Dierenduintje.

Castricum non-profitorganisatie

openingstijden, locatie, vervoer. Duinenboschweg 1a castricum vrijwilligersorganisatie kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Kinderboerderij 't Dierenduintje adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Kinderboerderij 't Dierenduintje. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Kinderboerderij 't Dierenduintje delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alzheimer Nederland afdeling Midden-Kennemerland Alzheimer Nederland afdeling Midden-Kennemer... 561 meter De Afdeling Midden-Kennemerland organiseert verschillende activiteiten voor mensen me...
Stichting Hart voor Borstkanker Stichting Hart voor Borstkanker 671 meter Alle opbrengst gaat naar een onderzoek naar borstkanker van KWF Kanker bestrijding.
Wereldwinkel Castricum Wereldwinkel Castricum 888 meter Lijkt me leuk mooi hotel toekomst eens x heen te gaan ivm Bali mijn hart gestolen hee...
Stichting Zilveren Maan Stichting Zilveren Maan 1 km Stichting Zilveren Maan begeleidt vanuit verbinding en vertrouwen kinderen, jongeren ...
Theater Koningsduyn Theater Koningsduyn 1 km Geweldig concert van Lo van Gorp zingt Sting in een klein theater met een uitstekende...
DutchSPR DutchSPR 1 km The Dutch Society for Psychical Research
Castricumse Reddingsbrigade Castricumse Reddingsbrigade 4 km De Castricumse Reddingsbrigade | het voorkomen en beheersen van ongevallen op de over...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid