facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderboerderij Roden

Kinderboerderij Roden

Info

In Roden vindt u een schitterende kinderboerderij met een grote speeltuin en een theeschenkerij waar jong en oud zich uitstekend kunnen vermaken.

Adres: Norgerweg 2D, 9301 JM Roden, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 050-5010275
Stad: Roden
Route: Norgerweg 2D
Postcode: 9301 JM


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 15:45
Dinsdag: 08:30 - 15:45
Woensdag: 08:30 - 15:45
Donderdag: 08:30 - 15:45
Vrijdag: 08:30 - 15:45
Zaterdag: 11:00 - 15:45
Zondag: 11:00 - 15:45


op zoek naar gerelateerd: Bestuur Volksvermaken Roden, Theeschenkerij Roden, Facebook Volksvermaken Roden, Kinderboerderij Norg, Kinderboerderij Drenthe, Evenementen Roden, Volksvermaken Roden corona, Cosis Roden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinderboerderij Roden Kinderboerderij Roden 22 meter Heerlijke speelplek voor onze peuter. Omheining is ook fijn. Ik mis alleen wat schadu...
Recensies
Het is zo mooi,.. het is net echt
Heel erg leuke kinderboerderij in Roden met een terras en speeltuin. Heel leuk voor opa's en oma's om met de kleinkinderen naar toe te gaan.
Mooie kinderboerderij waar ook een speeltuin bij is . en het met de kleinkinderen genieten is. Maar ivm Corona helaas gesloten
De kleine bink vindt het prachtig.
De kinderboerderij in Roden is leuk voor jong en oud. Kinderen kunnen leuk spelen. Opa's, oma's en ouders zie je genieten. Het is een prachtig leerbedrijf voor mensen met een beperking. Wanneer je een wandeling in het nabijgelegen bos hebt gemaakt, dan kun je bij de kinderboerderij fijn een kopje koffie drinken. Vriendelijk personeel!
kijk vaak naar schap dar echt leuk ezell ook daar zoot
Prachtige kinderboerderij. Fijn om met de beheerder te spreken. Mooi om te zien hoe daar de dagbesteding werkt met en voor elkaar.
Leuke kinderboerderij met veel speeltoestellen. Fijn dat het gewoon gratis is. En je kunt hier ook een ijsje eten of wat drinken. 4 sterren omdat we niet bij de geitjes konden omdat er alpaca's tussen liepen.
Netjes en schoon. Ze vragen geen entree, leuke beesten en veel toestellen voor de kinderen in mee te spelen.
Meer dan alleen kinderboerderij. Grote speeltuin erbij, super om met je kinderen heen te gaan. De vriendelijke mensen maken het helemaal af!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid