facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderboerderij Otterspoor

Kinderboerderij Otterspoor

Info

De leukste kinderboerderij van Maarssenbroek waar je nog gewoon tussen de dieren kan lopen, en met leuke activiteiten voor de kinderen!

Geschiedenis

De leukste kinderboerderij van Maarssenbroek waar je nog gewoon tussen de dieren kan lopen, en met leuke activiteiten voor de kinderen!



"De leukste kinderboerderij van Maarssenbroek waar je nog gewoon tussen de dieren kan lopen, en met leuke activiteiten voor de kinderen!Onze Missie:De activiteiten richten zich in het bijzonder op de doelgroep “kinderen” en zijn educatief en van voorlichtende aard. Hierbij geldt dat kinderen zoveel mogelijk spelenderwijs met dieren in contact komen. Op deze wijze wordt de kloof tussen mens en dier zoveel mogelijk opgeheven en wordt de omgang met dieren bevorderd."
Adres: Reigerskamp 198, 3607 HK Maarssenbroek
Telefoonnummer: +31 346 573 003
Stad: Maarssenbroek
Route: Reigerskamp 198
Postcode: 3607 HK


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 16:30
Dinsdag: 09:30 - 16:30
Woensdag: 09:30 - 16:30
Donderdag: 09:30 - 16:30
Vrijdag: 09:30 - 16:30
Zaterdag: 10:00 - 16:30
Zondag: 10:00 - 16:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scouting Marsua Scouting Marsua 2 km Een gezellige groep op een mooie locatie. Veel speltakken.
Recensies
Leuke kinderboerderij met veel soorten diertjes en speel dingen voor kinderen. Een kind kan zich hier uren vermaken.
Hele leuke kinderboerderij! Zowel binnen als buiten kun je spelen.
Hele leuke kinderboerderij, waar de dieren vrij loslopen en naar je toe komen, de kippen zien er wel echt niet gezond uit.
Leuke kinderboerderij. Ook wat fietsjes e.d. aanwezig. Ijsje eten ook mogelijk. Prima verzorgd.
Erg leuk voor kinderen, én gratis. Er is ook een leuke tuin tegenover de kinderboerderij met heel mooie bloemen en planten je kan ook plantjes kopen en een muziekinstrument waar de kinderen zelf muziek kunnen maken. Echt de moeite waard!
Geweldige plek voor kleine kinderen ,met beesten en een speeltuin ,en een snoepwinkel met ijs
Leuke kinderboerderij met veel dieren en fietsjes en karretjes om zelf mee te rijden. Buiten het hek speeltuintje met glijbanen, tunnel, draaimolen.
Je kan hier nog ouderwets tussen de dieren lopen...de kinderboerderij verkoopt bekertjes met voer om de dieren te voeren.
De leukste kinderboerderij van Maarssenbroek! Ook de enige trouwens, maar dat doet niets af aan de score ;- Loslopende dieren zoals geiten, koeien en ezels. De dieren worden goed verzorgd en alles ziet er netjes en schoon uit. Speelfietsjes voor kinderen en een lekker bakkie koffie voor de ouderen.. Oftewel geschikt voor alle leeftijden! Zeker een bezoekje waard als je in de buurt bent.
De kinderboerderij in Otterspoor is nogsteeds leuk voor kinderen. Helaas is het park er omheen minder aantrekkelijk vanwege velen gekapte bomen en struiken. Hopelijk komt daar later weer verbetering in.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid