facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderboerderij Geldrop

Kinderboerderij Geldrop

Info

De Kinderboerderij maakt deel uit van het Landgoed Kasteel Geldrop, één van de mooiste en rustigste plekjes in het centrum van Geldrop. Het is een boerderij met weiden, stallen en een erf. De nadruk ligt op het contact tussen kind en dier.

Adres: Mierloseweg 1 G, 5662 KA Geldrop
Telefoonnummer: 040-2858252
Stad: Geldrop
Route: Mierloseweg 1 G
Postcode: 5662 KA


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:30
Dinsdag: 10:00 - 16:30
Woensdag: 10:00 - 16:30
Donderdag: 10:00 - 16:30
Vrijdag: 10:00 - 16:30
Zaterdag: 11:00 - 16:30
Zondag: 11:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Kasteel Geldrop tuin, Kasteel Geldrop openingstijden, Kinderboerderij Eindhoven, Kasteel Geldrop expositie, Rondleiding Kasteel Geldrop, Kasteel Geldrop feest, Kasteel Geldrop lunch, Kasteel Geldrop adres
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gemeente Geldrop-Mierlo Gemeente Geldrop-Mierlo 187 meter Welkom bij de gemeente Geldrop-Mierlo
Recensies
De locatie van deze kinderboerderij is echt fantastisch. Naast een zintuigen tuin echt onwijs leuk om te combineren. En natuurlijk het kasteel ook nog. Je kan je er goed vermaken. Vriendelijke vrijwilligers aanwezig, we mochten cavia s aaien en kregen daar veel uitleg over.
Prachtige goed onderhouden kinderboerderij met uitermate vriendelijke vrijwilligers.Heerlijk voor ouders en grootouders om daar te verblijven .Ijs koffie en thee en versnaperingen te koop .Toilet aanwezig
Kleinschalig maar leuk als je er zo voorbij fiets en hier even stopt met de kinderen
Leuke plek om dieren te aaien en te voeren. Ze hebben veel speel voertuigen voor kleine kinderen, loopfietsje en trap wagens. Je kunt eten voor de dieren kopen in de winkel, brokjes en verse groenten. Ook kun je natuurlijk voor jezelf wat lekkers halen, chocolade melk of chips bijvoorbeeld. Er is een speeltuintje aanwezig met goed onderhouden toestellen. De mensen zijn er erg aardig en geven graag uitleg of maken een praatje met je. Er is voldoende parkeerplaats aan de achterkant van het kasteel, de overkant bij de supermarkt of voor de kinderboerderij voor je fiets.
Wij waren in de buurt op vakantie. Dus kwamen er voor het eerst. Het was een geslaagde middag. Kind heeft genoten. En wat een enthousiaste vrijwilligers! Ook mijn complimenten naar de dierverzorging. De dieren zien er gelukkig uit. Als we hier ooit weer in de buurt zijn komen wij zeker terug.
Altijd leuk voor de kleintjes!
Leuke kinderboerderij, zeker omdat het gratis is en het draait om vrijwilligers waarvoor respect
Een gezellige kinderboerderij. Leuk voor jonge kinderen. Speeltuintje aanwezig, ook een terras waar je koffie e.d. kunt bestellen en drinken. Men verkoopt ook bekertjes voer voor de aanwezige dieren.
Heel leuke plek voor kinderen en dieren en te gekke vrijwilligers en personeel....Altijd een top dag!
Gezellig druk bezocht . Door kinderen. Dieren zien er goed uit. Pluspunt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid