facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderboerderij Dondertman

Adres: 5 Meester Bos Weg, 7451 KC Holten
Telefoonnummer: +31548361169
Stad: Holten
Route: 5 Meester Bos Weg
Postcode: 7451 KC



op zoek naar gerelateerd: Speeltuin Holterberg, Kinderboerderij Twente, Kinderboerderij Apeldoorn, Reserveren Kinderboerderij, Kinderboerderij Wierden, Kinderboerderij Dondertman openingstijden, Kinderboerderij Overijssel, Kerstbomen Holten
Recensies
Super leuke kinderboerderij!! Veel speel gelegenheden en een hoop verschillende dieren.. overal kun je lekker zitten. Helemaal top.
Hele leuke plek voor ons dochtertje van bijna 2. Voor ons een pauze moment tijdens een fietstochtje over de Sallandse Heuvelrug. Hier zagen we de corona beperkingen als een groot voordeel: het was gezellig maar niet super druk dankzij de regulering van bezoekers. Hierdoor had onze dochter alle ruimte om lekker te spelen.
Erg leuke kinderboerderij, als wij in de buurt zijn gaan we altijd even kijken. Veel speel vermaak voor kinderen.
Mooi en heel ruim opgezet. Prima prijzen. Het knuffelhok is een van de favorieten ook fijn bij minder weer. De draaimolen, speeltuinen en skelterbaan maken het helemaal af. Als je van het restaurantje niks verwacht, is het ok. De koffie mocht wat warmer zijn :
Heel gastvrij, ook in corona tijd
Leuke kinderboerderij met veel dieren en ook een lekker kop koffie en gebak is er aanwezig.
Ontzettend leuke kinderboerderij waar je heerlijk kunt zitten en de kinderen kunnen spelen. Voordeel is dat je ze dan ook nog eens makkelijk in de gaten kunt houden vanaf het terras.
Super leuke kinderboerderij. Heel ruim opgezet voor de dieren en voor de kleine kinderen. Leuke speeltuin erbij en hele lieve diertjes. De geitjes vooral. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid