facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderboerderij Dierenvallei

Kinderboerderij Dierenvallei

Info

Kinderboerderij bij de scholen KLA4 en De Bongerd, Asschatterweg 36b te Leusden. De kinderen van de school verzorgen de dieren.

Adres: Asschatterweg 36b, 3831 JT Leusden
Stad: Leusden
Route: Asschatterweg 36b
Postcode: 3831 JT



op zoek naar gerelateerd: Kinderboerderij Leusden, Kinderboerderij Amersfoort, Kinderboerderij Woudenberg, Kinderboerderij De Glind, Kinderboerderij Barneveld, Kinderboerderij Nijkerk, Stadsboerderij de Vosheuvel, Speeltuin Achterveld
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ik Wil Watt hét energieloket van Leusden Ik Wil Watt hét energieloket van Leusden 2 km IkWilWatt is een Leusdens samenwerkingsverband van lokale (non)profit organisaties en...
Zorgcentrum Lisidunahof Zorgcentrum Lisidunahof 16 km Specialisten voor mensen met FTD. Ook goede zorg en advies voor de familieleden van d...
Recensies
Een leuke kleinschalige kinderboerderij! Veel leuke dieren zoals geiten schapen en varkens. Maar ook kippen en gerbils.
Ik werk hier ongeveer 1 jaar het bevalt me heel goed. Iedereen is aardig en iedereen zorgt goed voor de dieren. Ik raad het aan om hier naar toe te gaan.
Een geweldige kinderboerderij super leuk concept van een school om zo iets op te zetten. Super om te zien dat de kinderen van groep 7 en 8 de verzorging van de dieren op zich nemen. Ze zijn woensdag van 14:00 tot 16:00 open. Echt een aanrader..
Een geweldige kleinschalige kinderboerderij! Super aardige medewerkers met veel verstand van hun dieren. Zeker een bezoek waard!
Sinds ik er werk bevalt alles me iedereen is aardig en iedereen zorgt voor de dieren
Een rustige kinderboerderij met leuks voor jong en oud!! Super leuk!!
Leuke en kleinschalige kinderboerderij. Alles draait om contact met de dieren. Dus in de hokken/weides, etc., bij deze kinderboerderij mag het. Zo jammer dat hij alleen op woensdag tussen 14 en 16 uur geopend is.
Vertaald door Google Vriendelijke mensen, veel verschillende dieren. Ik hou van deze plek! Origineel Friendly people, alot of different animals. I love this place!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid