facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderboerderij DeKiBo

Adres: Langewijk 116, 7701AH Dedemsvaart, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31 523 61 66 67
Stad: Dedemsvaart
Route: Langewijk 116
Postcode: 7701AH



op zoek naar gerelateerd: Huisregels kinderboerderij, Dierenpark Ommen, Dekibo facebook, Kinderboerderij Ommen, Speeltuin Dedemsvaart, Kinderboerderij Hardenberg, Kinderboerderij weetjes
Recensies
Heerlijke plek voor kinderen. Vriendelijke sfeer. Schoon en comfortabel. Er is een speeltuin en een minidierentuin. Je kunt de dieren aaien. Gratis.
De kinderboerderij met mijn kleindochter bezocht. Erg leuk en gezellig.
Goed verzorgde kinderboerderij , met leuke speeltuin. Ook binnen mooie plek om te spelen, cavia’s en konijntjes aaien en een glaasje ranja/kopje koffie te drinken!
Verjaardagsfeestje gehad van onze kleinzoon super gezellige goed uitziende kinderboerderij alles netjes schoon en de dieren hebben de ruimte. Echt een aanrader voor een kijkje of een kinderfeestje.
Prachtige kinderboerderij. Parkeergelegenheid om de hoek. Veel verschillende diertjes, mooie speeltuin met veel speeltoestellen.. Ijsjes te koop.. En zeker een vrije gift waard!
Leuke kinderboerderij, gratis toegang, er staat koffie, limonade, thee. Kinderen kunnen er zich prima vermaken.
Leuke plek voor kinderen. Goed onderhouden
Super leuke kinderboerderij, bijna een dierentuin. Goed verzorgde dieren. Grote speelgelegenheid voor de kinderen en alles gratis. Vrijwillige keuze om een bijdrage te doen in een brievenbus, ik vind dat ze dat wel verdienen. Ideaal voor gezinnen die het krap hebben, leuk om elke week even heen te gaan. Er zijn dieren in hok maar er lopen er ook veel los en je kan in het geiten verblijf de geiten knuffelen of aaien. Ook mag je de dieren buiten voeren bijvoorbeeld brood wat je zelf meeneemt.
Positief verrast door deze kinderboerderij. Wij gingen met ons zoontje van 16 maanden en was voor hem al erg leuk. Dieren zagen eruit alsof ze goed verzorgd werden etc. Leuk dat je zowel bij de konijnen als bij de geiten het verblijf in kan. Veel verschillende dieren om bij te kijken en een hele leuke speeltuin erbij.
Is een leuk kinderboerderij, met veel leuke dieren. En mijn neefje heeft ook leuk kunnen spelen in de speeltuin.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid