facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderboerderij de Klepperhoeve

Kinderboerderij de Klepperhoeve
Adres: Meiveldpad 55, 4336XW Middelburg
Telefoonnummer: +31 118 62 71 42
Stad: Middelburg
Route: Meiveldpad 55
Postcode: 4336XW



op zoek naar gerelateerd: kinderboerderij vlissingen, kinderboerderij middelburg entree, kinderboerderij middelburg openingstijden, klepperhoeve facebook, kinderboerderij zeeland, klepperhoeve kinderfeestje, kinderboerderij walcheren, speeltuin middelburg
Recensies
Naar een kinderfeestje geweest. De ouders hadden een zaaltje gehuurd. Was erg leuk voor de kleintjes. Ze mochten paardrijden. Naar de dieren kijken. Helaas was de speeltuin niet open. Dat is pas vanaf maart weer open. Verder is er een winkeltje waar je biologische producten kan kopen. Bijvoorbeeld eieren. Kortom een leuke locatie voor zowel groot als klein.
Hele leuke en goed verzorgde kinderboerderij met leuke activiteiten ! Knutselen paardrijden alles kan ! Je kan hier ook de locatie afhuren voor feesten en partijen ! Super leuk dus ! Mensen die er werken zijn behulpzaam en altijd in voor n gezellig praatje !
Zo leuk gedaan, veel te beleven en de dieren worden super verzorgd!
Heel erg fijne kinderboerderij met diverse delen, veel leuk speelgoed en wagentjes voor de kinderen, konijnen die geaait mogen worden en een plekje waar je goedkoop wat te eten en drinken kan halen.
Schitterend kinderboerderij, er zijn een hoop dieren te zien en het ziet er altijd netjes uit. Parkeren voor de deur is helaas niet mogelijk. Je kan er wel een kopje koffie drinken met een stukje appeltaart.
We zijn met onze puppy geweest om hem kennis te laten maken met allerlei geuren en dieren. Erg leuk!
Leuke boerderij. We hebben een fijne middag gehad. Lieve vrijwilligers, en de zelf gemaakte appeltaart was heerlijk. Mooi plekje zo tussen de bomen.
Mooi en netjes en je kan er nog wat eten en drinken ijsje. Voor kleine kinderen leuk
Geweldig voor kleine kinderen! Je kunt er heerlijk spelen, eten en natuurlijk diertjes kijken!
Leuke kinderboerderij naast de speeltuin. Veel diertjes om te bekijken en te aaien. Er zijn ook fietsjes en speelhuisjes voor de kinderen. In het kleppercafe kan je een ijsje en eitjes halen. Kinderboerderij ziet er goed onderhouden en netjes uit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid