facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderboerderij Culemborg

"Kinderboerderij De Heuvel is een bruisende plek in Culemborg.De combinatie van kinderboerderij, speeltuin, natuur en milieu centrum, buitenschoolse opvang en dagbesteding maken dat er veel gebeurt op de kinderboerderij. Er komen jaarlijks bijna 100.000 bezoekers bij ons op bezoek!"
Adres: Weithusen 63, 4102NV Culemborg
Telefoonnummer: 0345-518809
Stad: Culemborg
Route: Weithusen 63
Postcode: 4102NV



op zoek naar gerelateerd: Indoor speeltuin Culemborg, Speeltuin Culemborg, Leukste kinderboerderij, Kinderboerderij Waardenburg, Tuinpiraat Culemborg, Kinderboerderij Zaltbommel, Kinderboerderij openingstijden, Kinderboerderij Gelderland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hobbyboerderij De Overkant Hobbyboerderij De Overkant 2 km Hobbyboerderij De Overkant is gelegen in het centrum van Culemborg. Schapen, geiten, ...
Westersingel Culemborg Westersingel Culemborg 2 km De Westersingel: de gezelligste straat van Culemborg
Recensies
Een hele leuke kinderboerderij met een mooie speeltuin erbij. Genoeg te doen voor de kinderen. Wij komen vanuit Leerdam met onze kleinzoon altijd naar deze kinderboerderij.
Leuke kinderboerderij met diversiteit aan dieren en spelmaterialen. Klimmen, klauteren, glijden. Onze 2,5 jaar oude kleinzoon heeft genoten. Toch wel wat bijzonder dat er zoveel niet afgeschermde waterpartijen zijn. Dit komt de veiligheid van de allerkleinsten niet ten goede.
Een hele mooie kinderboederij, mooi verzorgd, heel veel dieren, mooie speeltuin, alleen al dat water in de speeltuin. Ik begrijp niet dat ,daar iets mee gedaan word, hekje erom heen, bij het fort ,een zand gracht, zodat de Kids daar in kunnen spelen.
Kinderboerderij en speeltuin tegelijk, de kinderen 2 en 4 hebben genoten!
Geweldige plek om kleine kinderen te laten kennismaken met de dieren. Ruim opgezet en plek om te spelen. Een aanrader!
Wat een heerlijke omgeving voor de kleinkinderen: dieren en speelwerktuigen, wat wil je nog meer........
Mooie, nette kinderboerderij met een leuke speeltuin. Er is wel veel water langs de speeltuin, dat vind ik wat minder qua veiligheid.
Hele mooie leuke plek, kinderen hebben zich goed vermaakt!
Leuke plek voor de kinderen en genoeg plek voor ouders om te zitten en te kletsen
Wij zijn met schoolreisje geweest en de speeltuinen zijn erg in trek bij de kids! En natuurlijk de diertjes ook zo schattig de kleine biggetjes en de geitjes! Topdag gehad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid