facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderboerderij Cosis-Oldambt

Kinderboerderij Cosis-Oldambt

Info

Kinderboerderij Winschoten is een unieke plek in Winschoten, waar kinderen en volwassenen in contact kunnen komen met allerlei boerderijdieren.

Geschiedenis

Kinderboerderij Winschoten

Wat valt er allemaal te beleven op de kinderboerderij?
De kinderboerderij Winschoten staat op ongeveer 20 hectare grond. We bezorgen hier
verschillende dieren zoals geiten, schapen, eenden, pauwen, herten, en oude rassen zoals paarden en koeien. Het hertenkamp is onderdeel van de kinderboerderij. Verder verzorgen we het Sterrebos in de binnenstad van Winschoten. Hier lopen kippen en schapen rond.

Verder hebben we op de kinderboerderij nog een park/tuin groep. Deze groep verbouwt groente en verricht onderhoud- en snoeiwerk.
Ook is er een houtgroep. Zij maakt prachtige meubelen, insectenhotels en vogelhuisjes. Verder kun je hier open haardhout kopen.

Reguliere activiteiten:
In juni schaapscheerdersfeest op de kinderboerderij. De schapen worden dan weer geschoren. Die dag zijn er verschillende activiteiten voor de kinderen.

In april en mei volgen ieder jaar ongeveer 1000 basisschoolleerlingen een educatieprogramma.

In ons theehuis is koffie en thee te koop. Heerlijk met een gevulde koek of muffin die op een ambachtelijke manier gemaakt worden in het Spectrum, eveneens een novolocatie. Uiteraard ontbreekt ijs, snoep en frisdrank niet in ons assortiment.

Adres: Bovenburen 96, 9675 HH Winschoten
Stad: Winschoten
Route: Bovenburen 96
Postcode: 9675 HH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:30
Dinsdag: 09:00 - 16:30
Woensdag: 09:00 - 16:30
Donderdag: 09:00 - 16:30
Vrijdag: 09:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: kinderboerderij winschoten openingstijden, kinderboerderij hoogezand, kinderboerderij beerta, kinderboerderij scheemda, kinderboerderij oude pekela, kinderboerderij winschoten kinderfeestje, kinderboerderij veendam, kinderboerderij groningen
Recensies
Mooie locatie, dieren zien er goed verzorgd uit. Heel leuk voor kinderen.
Super leuk voor jong en oud. Terwijl de kinderen genieten, kun je er ook een kopje koffie of i.d. nuttigen.
Mijn kleindochter mag er altijd graag naar toe gaan en de mensen die daar werken zijn fantastisch altijd lief en vriendelijk en je kunt daar ook wat eten en drinken heel goed geregeld allemaal
Een Leuke en nette speelplaats en kinderboerderij met schone nette toiletten en met verschoontafel voor baby's. Ook is er een invalidetoilet aanwezig. Daarbij ook een gezellige ruimte om koffie/thee te drinken met wat lekkers. Voor herhaling vatbaar.
Super, voor elk wat wils. Goed terras en goed en attente service. Ook de dieren en de speeltuin zijn echt kindvriendelijk en prachtig voor alle leeftijden, kanjers.
Leuk voor kinderen om bij de konijnen in het hok te mogen en bij de beestjes te kijken. Leuke speeltuin erbij.
Leuke kinderboerderij met veel vertier. Er zit een mooie, net nieuwe speeltuin bij en binnen is er wat lekkers te halen voor mooie prijsjes. Als de kinderen zijn uitgespeeld kun je in het achter liggende park een mooie wandeling over de belevingsroute maken. Kortom, zeker de moeite waard
Leuk om naartoe te gaan, hoe oud de kids ook zijn. Altijd lekker kopje koffie of thee met wat lekkers, wat betaalbaar is. Vriendelijk personeel. Dikke prima!
Leuke kleine dierentuin met ook nog eens een leuk speeltuintje. Informatief en de kinderen hebben genoten. Ik ook hoor
Me zoontje vindt het daar altijd geweldig.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kinderboerderij Cosis-Oldambt met het openbaar vervoer


Winschoten, Hoorntjesweg 220 meter
17
Winschoten, Hoorntjesweg 240 meter
17

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid