facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderboerderij Cantecleer

Kinderboerderij Cantecleer

Info

Kinderboerderij Cantecleer is een mooie, grote Kinderboerderij die u kan vinden in het stadspark van Kampen. Voor verder informatie zie de site.

Voor vragen mail naar [email protected] of bel. Op facebook messenger kan niet worden gereageerd.

Producten

Streekproducten



"Door middel van het educatief programma en de boerderij de doelgroepen kennis te laten maken met landbouwhuisdieren, het leven op de boerderij en het doormaken van het ritme van de seizoenen. Het educatieve programma en de activiteiten van de kinderboerderij vullen elkaar aan."
Adres: buitensingel 3, 8261 DA Kampen
Telefoonnummer: 06 3012 3777
Stad: Kampen
Route: buitensingel 3
Postcode: 8261 DA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: vacature kinderboerderij cantecleer, vacature cantecleer, kinderboerderij cantecleer clinge, nieuwe beheerder kinderboerderij kampen, vacature kinderboerderij kampen, cantecleer kampen facebook, beheerder kinderboerderij kampen, natuurspeelplaats kampen
Recensies
Ontzettend lieve mensen werken hier. Heel hartelijk en staan altijd klaar om een handje te helpen. Zeker aan te raden. De plek is mooi onderhouden en heel gezellig.
De kinderboerderij is een geweldige plek om met de kinderen naartoe te gaan. Het is een perfecte plek om te ontspannen terwijl je de dieren bekijkt en voert. Er zijn bankjes en picknicktafels waar je kunt zitten en genieten van een picknick of een drankje. De speeltuin is leuk en biedt voldoende speelruimte voor kinderen van alle leeftijden. Het personeel is vriendelijk en zorgt ervoor dat de dieren en de faciliteiten schoon en goed onderhouden worden. Het is een geweldige plek om tijd door te brengen met het hele gezin." Kortom, de kinderboerderij in Kampen is een fantastische plek om met het hele gezin naartoe te gaan. Het biedt veel vermaak voor kinderen van alle leeftijden, met goed verzorgde dieren en een mooie speeltuin. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en de toegang is gratis. Een echte aanrader!
Mooie ruime kinderboerderij. Ziet er netjes en ruim opgezet uit. Kinderen kunnen hier prima een middag lekker spelen.
Geweldig voor kleine kinderen zeker nu met al het jonge dierenspul . Alleen jammer dat veel van de speelvoertuigen voor de kleintjes mankementen vertonen
Het is daar super leuk! Ik ga er elke dag heen. Om met de dieren te spelen.
Ik kom hier graag met mn zoons. Ze kunnen goed spelen, er is veel speelgoed en een speeltuin, soms zijn er paard ritjes met en zonder wagen. In de herfst zitten de meeste dieren binnen en dan kan je het allemaal goed zien. Laatst waren er biggetjes en die liepen ook wel los op het terrein. Heel erg leuk!!
Erg leuk, een nadeel, de kleine wil niet meer mee naar huis ;
Heel leuk plaats voor kinderen
Kinderboerderij op een groot stuk grond. Verschillende wandelpaden, voldoende picknick banken. Geiten, ponnys en cavia's. Verder speelatributen fietsjes en trapauto's. Beetje rommelig, maar dat is voor kinderen geen probleem. Je kunt er koffie thee en ijs kopen. Ouders hebben voldoende zitplekken en de kids kunnen zich een paar uurtjes prima vermaken. Entree 0,20 cent maar meer mag natuurlijk ook.
Leuke boerderij waar de kinderen nog echt contact mogen maken met de dieren. Wel moeten ouders verantwoordelijk worden gehouden als hun kinderen de dieren opjagen anders mogen de kinderen die wel op rustige wijze met dieren omgaan weer een boerderij schrappen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid