facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderboerderij Beeklust

"Aan de rand van het Beeklustpark Almelo is Stadsboerderij Beeklust gevestigd. De Stadsboerderij is openbaar toegankelijk en heeft een publieke functie. Bezoekers van de Stadsboerderij komen voor de dieren, de boerderijwinkel, evenementen en voor ontspanning. De Stadsboerderij wordt onderhouden door deelnemers met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Wij zijn een rookvrije boerderij."
Adres: Ledeboerslaan 3, 7606 HS Almelo
Telefoonnummer: +31884306390
Stad: Almelo
Route: Ledeboerslaan 3
Postcode: 7606 HS



op zoek naar gerelateerd: Boerderijwinkel Almelo, Erve Beeklust, Paasmarkt kinderboerderij Almelo, Kinderboerderij Markelo, Kinderboerderijen Enschede, Reserveren Kinderboerderij, Kinderboerderij Raalte, Beeklustpark
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Evers Agro Evers Agro 3 km Evers Agro B.V. is the specialist in non-driven tillage machines like: subsoilers, cu...
Recensies
Altijd gezellig. Nu super veel jonge diertjes. Leuke mini varkentjes gezien. Erg leuk om met de kids heen te gaan.
Geweldige plek voor kleintjes, heel veel schattige dieren, superlief personeel. Op andere plekken moet je vaak betalen voor zoiets leuks, hier gratis!
Super leuke middag gehad! Heel attent en vriendelijk personeel, nam de tijd voor een praatje en de kinderen. Leuke dieren die echt naar je toe komen. Ook een leuke speeltuin aanwezig.
Mooie plek om met je kinderen en kleinkinderen naar toe te gaan. Verzorgers gaan goed en leuk met de dieren om. Je kunt er geschikt voer voor de dieren kopen en het is leuk om vervolgens de dieren samen met de kinderen te voeren.
Super leuke boerderij ik kwam er als kind al.ma het is zo kindvriendelijk boerderij echt top wat leuk
Wat een leuke plek! Kinderboerderij, speeltuin, een klein winkeltje en terrasje.
Wat een fantastische plek voor kinderen. Erg netjes en de dieren worden goed verzorgd. Mooie speeltuin kortom alles voor handen om de kinderen een mooie ochtend of middag te bezorgen. Echt een aanrader!
Gezellig mooie kinderboerderij waar de kids ook fijn hebben gespeeld in de mooie grote speeltuin
Geweldige plek, goed verzorgde dieren. Een plek waar we graag komen.
Vriendelijke mensen. Dieren ogen goed verzorgd. Mijn jongste houdt van katten, we mochten omdat het rustig was en het goot op hun bankje uitgebreid 1 van de katten aaien. Zo'n schatje. Bedankt voor de leuke middag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid