facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderboerderij Bad Nieuweschans

Kinderboerderij Bad Nieuweschans

Info

Pauze 12.00-13.00 Knutselclub wo-za 14.00-16.00u. Weekend tijdens het voeren.

Geschiedenis

Het Schansker hertenkamp (sinds 1970) heeft een mooi groot terrein, waar de dieren gewoon door elkaar lopen. Je kunt genieten zo zittend tussen de levende have of vrijwillig meehelpend om de kinderboerderij in stand te houden.
Alles is particulier initiatief. Zonder grotere en kleinere particuliere bijdragen zou de kinderboerderij niet kunnen bestaan.
Dankbaar zijn wij dan ook voor diegenen, die steeds weer sponsoren, zowel financieel als door daadwerkelijke ondersteuning (vrijwilligers op de markt en op de boerderij en alle anderen die werken achter de schermen).
De speeltuin is overdag - bij daglicht - altijd open. Ouders let a.u.b. op dat er geen rommel achtergelaten wordt op het terrein.



"Stichting Kinderboerderij Nieuweschans bestaat al sinds begin jaren 70 en is een leuke, gezellige kinderboerderij waar diverse activiteiten worden gehouden. In de komende jaren wil het huidige bestuur de kinderboerderij transformeren naar Kleindierpark met een diversiteit aan dieren. Wij nemen je tijdens deze transformatie mee op reis van Kinderboerderij naar Kleindierpark. Als vaste bezoeker mag je tijdens openingstijden altijd gewoon binnen komen lopen om te kijken wat we ervan maken."
Adres: Langakkerschans 20b, 9693 AV Bad Nieuweschans
Stad: Nieuweschans
Route: Langakkerschans 20b
Postcode: 9693 AV


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 11:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bad Nieuweschans railway station Bad Nieuweschans railway station 721 meter Klein station met 2 perrons is zo basis met enkel betaal automaten en vertrek tijden ...
Garnizoenskerk van Bad Nieuweschans Garnizoenskerk van Bad Nieuweschans 738 meter Prachtig kerkje met een rijke geschiedenis in een voormalige vesting.
Recensies
Leuke kinderboerderij in opbouw. Fijne plaats voor kinderen en ouders die kunnen genieten met een lekker bakje koffie of glaasje fris
Gezellig met mooie dieren en lekker ijs.
Het is een hele mooie ervaring om voor de dieren te mogen zorgen
Is net overgenomen en word nu opgeknapt en mooi gemaakt. Plannen zijn goed voor de toekomst. Mooi voor kleine kinderen met speeltuintje.
GA HIER NIET HEEN!!! Echt een belabberde zaak. Openingstijden kloppen van geen kant. Steevast moet ik mijn peuter teleurstellen. Jullie zullen het vast heel goed bedoelen en kampen vast met tekorten maar als t niet gaat, dan gaat t niet. Get your act together mensen. Of sluit de boel.
Aanbod qua makke dieren beperkt zich tot geiten. Mooie kudde herten die vrij over het hele terrein kunnen lopen. Onderhoud is ietwat achterstallig, laarzen zijn aanbevolen bij regenachtig weer.
Er wordt hard gewerkt om alles te verbeteren, het is wel de goede richting uit. Maar met meer vrijwilligers kan het super worden
Altijd gezellig.
Leuk en veel ruimte voor de dieren
Op zaterdag dicht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid