facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderboekwinkel In de Wolken

Kinderboekwinkel In de Wolken

Info

Boekwinkel in de Herenstraat in Huygens Kwartier Voorburg. Klein & groot adviseren we met plezier over de mooiste boeken, educatief speelgoed en andere kadootjes!

Je kunt gratis parkeren rondom het Huygenskwartier Voorburg (met blauwe schijf).

Geschiedenis

Een bezoekje aan In de Wolken is iedere keer weer een belevenis! De winkel staat vol spannende, mooie en grappige boeken voor kinderen van 0 t/m 15 jaar. Ook als je 16 jaar of ouder bent, kun je bij ons terecht: we hebben heel veel young adult-titels en boeken voor volwassenen.
In onze activiteitenruimte organiseren we maandelijks voorleesochtenden diverse workshops voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en inspiratie-avonden voor volwassenen, Auteurs of illustratoren brengen ons regelmatig een bezoekje.

In de Wolken bevindt zich in Huygenskwartier Voorburg. Dit is een uniek, historisch gebied waar authentiek winkelen, cultuur en natuur samenkomen aan de Vliet. Gezellig winkelen bij zelfstandige en unieke ondernemers, lekker koffie drinken/lunchen/dineren of bezoek een van de musea of evenementen. Je kunt gratis parkeren rondom het Huygenskwartier Voorburg (met blauwe schijf).

Adres: Herenstraat 167, 2271 CE Voorburg
Telefoonnummer: 070-3878730
Stad: Voorburg
Route: Herenstraat 167
Postcode: 2271 CE


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: In de wolken Festival 2023, Onder de Wolken, Peuterspeelzaal In de Wolken, Goede boeken voor volwassenen, Jeugdboeken tips, Beste boeken voor beginnende lezers, Boekenpakket volwassenen, Leuke leesboeken volwassenen
Recensies
Al jaren de leukste boekenwinkel om orginele en leuke kinderboeken te vinden die je niet standaard bij de bruna vindt!
Ik woon nu net een jaar in Voorburg en al een aantal keer bij In de wolken geshopt! Altijd vriendelijk geholpen, hebben ze iets onverhoopt niet dan wordt het gewoon besteld! Net in de sale weer mooie boeken gekocht, love it!
Vriendelijk en altijd mooi cadeaupapier : Knusse winkel met een goede keuze aan kinderboeken
Super leuke kinderboekenwinkel. De boeken zijn ingedeeld in kasten op leeftijd wat het zoeken vergemakkelijkt. Ook leuk ander speelgoed te koop, zoals puzzels. Ze geven goed advies en leuke boekentips o.a. via digitale nieuwsbrief. Je kunt boeken die niet op voorraad zijn, ook voor volwassenen, bestellen en dan wordt het zonder extra kosten daar bezorgd. Goed om op deze manier de lokale ondernemers te steunen ipv online bij de grote "boekhandels" te kopen. Ze organiseren leuke activiteiten voor kinderen.
Super leuke boekenwinkel met een groot assortiment aan boeken en voor iedereen wat te lezen. Voortreffelijke service
Mooie winkel met veel kinderboeken en superleuk cadeaupapier.
De leukste, gezelligste, mooiste boekwinkel met de beste hulp bij elke vraag!
Vriendelijk personeel, ze hebben een mand vol boeken waar je kleintje zich mee kan vermaken tot je klaar bent. Ze geven leuke workshops voor kinderen.
Geweldige boekwinkel, ruim assortiment, leuke spellen en kaarten, aardig en zeer vriendelijk winkelpersoneel die uiterst behulpzaam zijn. Er worden zeer regelmatig leuke evenementen georganiseerd voor jong en oud. Zeer een bezoek waard.
Fantastische kinderboekenwinkel met enorm assortiment. Zo groot zelfs, dat het voor ons lastig was een keuze te maken. De enthousiaste medewerker heeft ons goed geadviseerd en de keuze erna aan ons gelaten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid