facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinder Wonderland

Kinder Wonderland

Info

Hippe, Unieke én Veilige producten voor Baby en Kind.
Duurzaam, Bio, Eco & Fairtrade.

Geschiedenis

Kinder Wonderland is een webwinkel met Hippe, Unieke én Veilige producten voor Baby en Kind. Alles is Duurzaam, Bio, Eco of Fairtrade.

Het assortiment bestaat onder andere uit: meubeltjes, heerlijke dekens en doeken, trappelzakken, voedingskussens, slabbetjes, 100% natuurlijke verzorgingsproducten, speelgoed, flessen, bekers, servies, maar ook hippe schooltassen, drinkbekers en broodbakjes...

Wij staan voor een veilig, gifvrij assortiment en vinden het een uitdaging om hierbinnen de mooiste producten te vinden!

Indien er een keuze is gaan wij altijd voor de Biologische of Fairtrade variant. Wij gaan altijd voor 100% veilige producten & hierin proberen wij zo up to date mogelijk te blijven zodat wij jullie met de meest originele en hippe merken kunnen verrassen!

Adres:
Stad: Budel



op zoek naar gerelateerd: Kinderwonderland review, Kinderwonderland retour, Kinderwonderland telefoonnummer, Kortingscode Kinder Wonderland, Maileg kinderwonderland, Kinder wonderland facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Okidoki Okidoki 771 meter Jammer dat ze zaak gaat sluiten. Vriendelijk personeel!
De speelgoedwinkel Budel De speelgoedwinkel Budel 852 meter De speelgoedwinkel van Budel
Recensies
Ik heb het Sebra Kili ledikant en matras besteld. Vooraf even gemaild of deze op voorraad was en dat bleek inderdaad zo te zijn. Ik werd meteen goed geholpen en we hebben de levering in overleg met elkaar afgestemd. Bedankt voor het fijne schakelen Katinka. We zijn super blij met het prachtige ledikant en raden deze webshop echt aan!
geweldige webshop. Leveren super snel zelf in deze tijden en pakken ook nog eens een grote doos als service leuk in! Echt een aanrader!
Prima, snel geleverd
Super webshop! Keurig en snelle levering, mocht er toch iets zijn lossen ze het snel op.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid