facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kind zo blij

Kind zo blij

Info

Een (web)winkel met de mooiste bio en fairtrade baby-/kinderkleding en accessoires
www.kindzoblij.nl

Geschiedenis

Welkom bij de leukste kinderkledingwinkel van het land!

Bij de (web)winkel Kind Zo Blij vind je de mooiste bio en fairtrade kleding voor jouw favoriet, maat 50 t/m 152. Kind Zo Blij kiest alleen de kinderkleding met een goed verhaal. Dus fairtrade en/of organisch katoen. We verkopen van best-wel-exclusieve tot heel betaalbare Scandinavische merken en hebben daar Belgische en Nederlandse ontwerpers aan toegevoegd. Kleding, kaplaarzen, rugzakjes, cadeautjes... Hoera! Lekker rondneuzen tussen zoveel moois.

Oh en psst. Kind Zo Blij is niet alleen een fijne online shop, maar ook een echte winkel. Je kunt ons vinden in het historisch centrum van Dordrecht, om precies te zijn op de Voorstraat West 428. Zoek maar naar het scheefste pandje in de straat, dat zijn wij!. Als je in de buurt bent, kom gezellig langs. Het is zeker de moeite waard.

Wil je meer zien van Kind Zo Blij,
volg dan ons

Instagramaccount:
https://www.instagram.com/kindzoblij/

Pinterest: http://nl.pinterest.com/kindzoblij

Twitter:
https://twitter.com/StellaKZB

Blog:
http://blog.kindzoblij.nl/

Let's get SOCIAL!

lieve groet,

Nelleke en Stella

Adres: Voorstraat 428, 3311CX Dordrecht
Telefoonnummer: 0626245786
Stad: Dordrecht
Route: Voorstraat 428
Postcode: 3311CX



op zoek naar gerelateerd: Kind zo blij sale, Kind zo blij Instagram, Kinderkleding Dordrecht centrum, Kind zo blij sinterklaas, Kind zo blij Facebook, Kind zo blij Give Back Friday, Babywinkel Dordrecht, Zo blij als een kind
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SUUS SUUS 721 meter Duurzame handgemaakte baby- en kinderkleding gemaakt van gerecyclede materialen.
Kidz District Kidz District 4 km Online store for cool kidz and their parents! (Personalized) fashion & lifestyle
Schattige Babykleertjes Schattige Babykleertjes 5 km Schattige Babykleertjes is een babykleding webshop met het grootste assortiment schat...
Mon Petit Bébé Mon Petit Bébé 5 km Vertaald door Google Kinder- en babykleding hier, heel behoorlijk Origineel Children...
Tawi Fashion Tawi Fashion 5 km Snelle levering
Recensies
Beste en mooiste winkel van heel Dordrecht. Fantastisch assortiment en geweldige eigenaren!
Wij komen regelmatig vanuit België logeren in Villa Augustus. Een bezoek aan Kind zo blij staat dan ook steeds op de planning! Want wat een lieve verkoopsters, toffe spullen en zei ik al: lieve, behulpzame verkoopsters? :- We kijken ernaar uit om, zodra het weer kan, die nieuwe winkel eens te komen bekijken!
Altijd een feestje om hier te winkelen. Stella en Nelleke zorgen altijd voor gezelligheid en helpen op een relaxte manier. Wat ik heel fijn vind, is dat je zeker weet dat je eerlijk speelgoed en kleding koopt. Doe je wat langer over passen omdat je kind zijn eigen plan trekt? Helemaal geen punt hier.
Altijd de mooiste items, altijd de tijd voor jou als klant. En, duurzaam! Twee lieve meiden die met je meedenken als je door al het moois even niet meer weet wat je moet kiezen. Kunnen ook setjes maken als de beste. Houd ik van!
Ik shop hier altijd de leukste kleding voor mijn zoontje! Nelleke en Stella zijn altijd zeer behulpzaam en het is er altijd gezellig.
Leuke winkel, vriendelijk personeel! Heerlijke hebbedingetjes en de mooiste merken voor de kids
Wat een ontzettend leuke winkel! Kind zo blij is de leukste kinderkleding winkel in Dordrecht. Echt een aanrader!
Superleuke baby-en kinderkleding! 2 lieve gezellige meiden met mooie en kwalitatieve items! Ik koop er graag! Jij toch ook?
De Allerleukste Kinder winkel van Dordrecht en omstreken! Ik kom hier graag, er is zoveel leuks dat het lastig kiezen is, Ik zou alles wel mee willen nemen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid