facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KIN Makelaars regio Eindhoven

KIN Makelaars regio Eindhoven

Info

Kin Makelaars: nu ook actief in Geldrop / regio Eindhoven! Volg onze Facebook-pagina voor het meest actuele aanbod en bel met 06-133 98 998 voor een kennismaking!



"Het verkopen van een woning hoeft in deze tijd geen kunst te zijn. Het verkopen tegen de best haalbare prijs daarentegen blijft een vak apart. Benieuwd hoe we in staat zijn om voor jouw woning de droomprijs te verwezenlijken? Neem snel contact op!Kin Makelaars is voor de inwoners van de regio Eindhoven en Geldrop wellicht een nieuwe naam, maar met meerdere vestigingen elders in onze mooie provincie inmiddels uitgegroeid tot meest verkopende makelaar van Noord – Brabant. En nu dus ook actief in Geldrop! Laagdrempelig, persoonlijk en met een vernieuwende verkoopaanpak."
Adres:
Telefoonnummer: +31407200722
Stad: Geldrop


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: KIN Makelaars funda, KIN Makelaars huurwoningen, makelaars geldrop-mierlo, Makelaar Eindhoven, Funda Geldrop Verkocht, funda geldrop - appartementen, Kersenhof Geldrop, Makelaar KIN Dongen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Roo Makelaardij De Roo Makelaardij 701 meter De Roo Makelaar houdt zich bezig met aan- en verkoopbemiddeling en taxaties in de vas...
Kranen Makelaardij Kranen Makelaardij 1 km Mijn huis verkocht door makelaar van Kranen. Het team had altijd een goed advies en l...
Recensies
Contact verloopt soepel en duidelijk. Wij willen Joost en zijn team bedanken voor de proffesionele begeleiding en ondersteuning bij de verkoop van ons huis. Wij zullen zeker bij een volgende keer aankloppen bij Kin Makelaars.
Mijn woning was binnen no time verkocht! Na een eerste waardebepaling van Joost via KIN Makelaars kantoor Geldrop ook de stap genomen om via hun de verkoop in gang te zetten. Het hele traject positief ervaren en er was een goede aanloop van geïnteresseerden. Ze kennen de markt in Geldrop goed! Ook een positieve ervaring met hun media partner voor de foto's en video. Wanneer je dus een goed makelaarskantoor zoekt in de regio van Geldrop dan raad ik ze zeker aan.
Blij dat we voor Kin Makelaars hebben gekozen. Het contact verliep goed en alles werd snel in werking gezet waardoor de verkoop ook snel rond was. Erg tevreden!
Soepel en goed contact, afspraken worden snel vastgelegd en bevestigd. Goede adviezen gekregen. Goede fotografie en een hele mooie en complete advertentie op Funda. Bedankt Joost, Ilse en de rest van het team!
Bij het eerste contact met Joost, meteen al een heel goed gevoel… Verstand van zaken, zeer goede en vlotte communicatie en een goede manier van aanpak! Hierdoor hadden we al snel een goed bod ontvangen. Ik kan Kin Makelaars bij iedereen aanbevelen. Helemaal perfect…
Onlangs hebben Joost en zijn team ons geholpen met de verkoop van twee huizen. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren door met name de persoonlijke benadering, maar ook het zeer goed op de hoogte houden van de ontwikkelingen bij de kopende partij. Verder werd vooraf zeer duidelijk aangegeven wat het verkooptraject zou zijn. Wij kunnen daarom ook terugkijken op een hele fijne samenwerking.
Als verkoper hebben we heel persoonlijk en vriendelijk contact gehad met Joost en zijn club. Dat hebben we als erg fijn ervaren. Makelaar kent de wijk/ het dorp erg goed. Geen rare fratsen maar gewoon goede service en heldere prijs. Je hebt het gevoel dat de makelaar weet wat er speelt en weet wat hij doet om je huis zo goed mogelijk te verkopen. Met verschillende mensen op het kantoor hebben we goed contact gehad. We hebben zelf ook bij KIN een huis gekocht en ook dat is heel netjes en fijn gegaan. Duidelijke communicatie en er werd meegedacht. Eerdere waardebepaling van ons huis was ook deskundig en duidelijk.
Voor de verkoop van ons ouderlijk huis in Eindhoven hebben we KIN makelaars uitgenodigd voor een waardebepaling. Joost Hauser heeft een zeer professionele en deskundige indruk achtergelaten. Wat opviel was een erg goede voorbereiding, een weloverwogen waardebepaling en vooral een aangenaam en vertrouwd gesprek. Een dikke aanrader dus.
Zeer deskundige makelaars die goed contact met je houden. Ook de mensen op kantoor helpen overal mee om je huis zo goed mogelijk te verkopen. Echt een aanrader!
Zojuist door Mirte te woord gestaan voor een woning die net op funda is geplaatst. Geeft men aan dat er nog plek is waardoor ik even een kleine 10 minuten nodig heb om dit met mijn vriendin af te stemmen. Krijg je als antwoord "ja dan is de agenda vol". Een enorm pusherig gedrag en geen enkel begrip. Ik ben al meteen afgehaakt en wil geen zaken doen met dit soort lui.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid