facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kin Makelaars Gilze Rijen

Kin Makelaars Gilze Rijen

Info

Op zoek naar een woning in Gilze, Hulten, Molenschot, Rijen of omgeving? Volg deze pagina!

Geschiedenis

Op zoek naar een woning in Gilze, Hulten, Molenschot, Rijen of omgeving? Volg deze pagina!



"Verkopen doe je samen, dat is al sinds de start in 1980 het credo van Kin Makelaars. We horen graag wat je wensen zijn en doen er alles aan om deze te vervullen. Verkopen of verhuren tegen de condities zoals jij die voor ogen hebt. Jij beslist, wij creëren de optimale omstandigheden. Daar ligt het onderscheid van Kin Makelaars: professioneel bemiddelen en klanten op voorsprong zetten. Met naast de bouwkundige bagage ook een uitstekende kennis van de lokale én regionale woningmarkt. Bij koop, bij huur en officiële taxaties. Bijna veertig jaar ervaring in vastgoed, hypotheken en verzekeringen."
Adres: Hoofdstraat 27, 5121 JA Rijen
Telefoonnummer: 0161-244844
Stad: Rijen
Route: Hoofdstraat 27
Postcode: 5121 JA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: KIN Makelaars funda, KIN Makelaars Waalwijk, KIN Rijen, KIN Makelaars Tilburg, KIN Makelaars Dongen, KIN Makelaars Breda, KIN Makelaars Geldrop, Funda Rijen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Goudsmit Hoff Goudsmit Hoff 1 km goed en snel geholpen
Biemans Trophy Products BV Biemans Trophy Products BV 2 km Erg vriendelijk personeel, zeer goed geholpen
Recensies
Een zeer goed team, goede adviezen en tips mogen ontvangen en verstand van zaken... Bedankt Team Kin makelaars Rijen...
Zijn alleen maar op geld uit. Doen vervelend met de facturen. Tonen lichtelijk machtsmisbruik in woorden... Jammer, want ik had ze hoger ingeschat
We hebben hier door Frank financieel hypotheekadvies ingewonnen en zijn zeer content. Hij heeft alle scenario’s duidelijk uitgelegd en heeft goede kennis van zaken. Het is een prettig aangekleed gebouw met vrolijke en vriendelijke medewerkers. Zeker een aanrader!
Wij zijn zeer tevreden over dit makelaarskantoor. Duidelijke afspraken die altijd nagekomen zijn. Duidelijke en tijdige communicatie. Goede en bruikbare adviezen en tips.
Fijn makelaarskantoor. Goed advies gekregen, goede kennis van zaken en de markt! Komen afspraken altijd na en zijn heel goed bereikbaar.
Een van de weinige makelaars die terug belde na een overbieding
Voor de koop van onze nieuwbouwwoning waren we helaas overgeleverd aan deze verkoopmakelaar. Dit was ons eerste koophuis en uiteraard begrijp ik dat KIN niet perse de rol van begeleider aan hoeft te nemen. Iets meer medeleven en begrip had hen echter gesierd, voor mij is KIN en de mensen met wie wij in aanraking geweest zijn een reden om niet perse opnieuw een nieuwbouwtraject in te gaan. Houden zich van veel zaken afzijdig en zijn niet bereid om mee te denken of laten je aan het lot over wanneer je vraagt welke partij voor bepaalde zaken wel verantwoordelijk is. Wellicht dat ik teveel maatwerk verwacht in een dynamische nieuwbouwhuizen branch, maar bij KIN weet je zeker dat je alles zelf uit mag zoeken en zij enkel het vinkje tussen jou als koper en hun klant, de verkopende partij zullen zijn en weinig begrip op zullen brengen voor overmacht situaties waarin je door toedoen van hun klant verzeilt kunt raken.
Makelaar met zeer goede kennis van de plaatselijke markt. Service is prettig en vriendelijk.
Lokale makelaar, persoonlijk advies, werkt goed en snel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid