facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kimara Party Catering

Info

Party Catering, Afhaalrestaurant, Tokowinkel, Groenteboer, Slagerij, Aziatische Exotische Supermarkt.

Geschiedenis

Kimara heeft sinds april 2013 Le Soek overgenomen en is verhuist naar de Kasteellaan 23-25
Tijdens de ruime winkel-openingstijden zijn er warme en koude maaltijden af te halen. Met de overname van Le Soek heeft Kimara en unieke combinatie van Marokkaanse en Aziatische producten en tevens een Islamitische slagerij, groente en fruit.

Adres: Kasteellaan 23-25, 3401 AE IJsselstein
Telefoonnummer: 085-7848478
Stad: IJsselstein
Route: Kasteellaan 23-25
Postcode: 3401 AE


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 20:00
Dinsdag: 16:00 - 20:00
Woensdag: 11:00 - 20:00
Donderdag: 11:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00
Zondag: 16:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Joudi IJsselstein, JOUDI Kasteellaan 23, Joudi IJsselstein Openingstijden, Kasteellaan, IJsselstein, Sunita IJsselstein
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bahn Khoen Ying Bahn Khoen Ying 376 meter Geen opgewarmde maaltijd, wel alles warme uit de pannen, super goed
Slagerij van den Heuvel Slagerij van den Heuvel 864 meter Zo, als je lekker vlees wilt.... gewoon hier heen gaan. Ook voor een bbq.
Leon Donker Catering & Freelance kok Leon Donker Catering & Freelance kok 985 meter Zeer fijn contact gehad, komt op tijd, heeft heerlijk eten en is vriendelijk het had ...
HappyFood IJsselstein HappyFood IJsselstein 1 km De laatste twee keer laten bezorgen slecht bevallen, frites en frikandel speciaal bes...
BY Gastro BV BY Gastro BV 2 km De afgelopen dagen heerlijk gewerkt bij By Gastro: airco, goede koffie, snel WiFi net...
Recensies
De eerste bestelling vorige week viel een beetje tegen, dit hadden wij gemeld en dit werd heel serieus genomen. Uiteindelijk bleek dat de oorzaak lag buiten Kimara. Heel klantvriendelijk is dit opgelost: we mochten kosteloos iets anders uitzoeken. Vandaag gekozen voor de Roti kip. Dit is een echte aanrader! Ontzettend lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar.
Kimara staat bekend om haar heerlijke eten. Ook veel bedrijven zijn enthousiast van haar heerlijke lunches en maaltijden en bestellen steevast elke keer weer bij Kimara. Kimara maakt In-Company cursussen, overwerkdiners, vergaderingen en personeelsfeesten compleet.
Hele aardige mensen! Het eten is heerlijk en wordt snel en warm thuis bezorgd. Vandaag waren ze een deel van onze bestelling vergeten te bezorgen. Om het goed te maken, stonden ze een kwartier later alweer voor de deur met de rest van onze bestelling en als extraatje nog een heerlijk dessert. Wat een service! Wij blijven hier zeker bestellen.
Het eten was zeer slecht! De roti smaakte niet naar roti, geen kousenband, soort vertikaal doorgesneden slappe sperziebonen, drapprige paprika? erin, aardappel was drap, tempé was aangebrand en smaakte niet lekker, leken zelfs haren in te zitten? Kaldareta was op dus Rendang genomen.. hier zat geen smaak aan en geen groente. De mihoen was geen mihoen, het was aangebrand, uitgedroogt en de groente was smaakloos en ene erg slap ander niet gaar.. alleen de rotiplaat was goed. Klein beetje gegeten van de roti en Rendang maar 3/4 ervan weggegooid en de mihoen alleen geproefd , alles weggegooid. Opgebeld om t te willen melden maar werd weggedrukt, meer dan 31 euro betaald voor iets wat gewoon zowat bedorven was, ik heb nog nooit zoiets slechts gegeten. Ik mag blij zijn als ik geen voedselvergiftiging op loop! Half uur na t eten heb ik enorme buikpijn gehad en ben ik erg misselijk geweest. Fijn dat jullie nu wel reageren, ik wil niet dat jullie zeggen dat het vers en goed was, want dat was het echt niet, en ik werd echt weggedrukt toen ik op belde. En ind ik had de vega roti genomen, als de kouseband nou echt kouseband was, de aardappelen iets minder te gaar waren en er smaak aan zat, en de tempé niet aangebrand was, want ja dat was die zeker, en een betere smaak had, dan had t nog te doen geweest. Ik wou dat je t gegeten had, dan had je zelf hoe of wat geproefd. Oke raar dat jullie mihoen dus smaakloos geven.. maar t erge was dat t ene groente overgaar was en t andere niet gaar en al helemaal dat de mihoen half aangebrand en uitgedroogd was.. ik hoop voor jullie dat jullie t weer op orde kunnen krijgen, persoonlijk zou ik niet precies weten of we t aanbod aannemen, aangezien ons eten echt echt slecht was...
Ik heb nog maar weinig in mijn leven zulk klantonvriendelijk personeel gezien. Met name de eigenaresse is onaardig, chagrijnig. Ook worden er geen mondkapjes gedragen door het personeel in coronatijden.
Heerlijk eten bereidt zonder kunstmatige toevoegingen. Mijn favoriete gerecht is de vegetarische tempe, erg lekker met sperziebonen. Er is nu ook de vegetarische roti met tempe en dat is ook echt een aanrader!
Erg goede winkel, ze hebben hier alle kruiden en speciale ingrediënten die ik nodig heb. Ook is de roti van zeer goede kwaliteit er snel en warm thuisbezorgd.
Héérlijk eten!! Vers, goed gekruid en goed warm bij bezorging! En prima bezorgtijd, 2e keer nu besteld en beide keren zéér tevreden! Wij zullen zeker vaker bestellen!
Altijd erg vriendelijke bezorging. Het eten is hier niet te duur. Een aanrader.
Zeer klantonvriendelijk mevrouw stond gewoon te bellen ruim 15 minuten en liet de klanten staan wachten ook als je wat vroeg kreeg je een raar kort antwoord kousenband gekocht is die beschimmeld
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid