facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kim Werner

Kim Werner

Info

Winkel:
Bergse Dorpsstraat 120
3054 GG Rotterdam
010 - 422 24 46

Webshop:
www.kimwerner.nl

Geschiedenis

3.1 Phillip Lim
6397
Acne Studios
Alexander Wang
Ancient Greek Sandals
Céline D'Aoust
Christian Wijnants
Current Elliott
Forte Forte
Golden Goose
James Perse
Lemaire
Marni
Monique van Heist
NLST
R13 Denim
Raquel Allegra
Sofie D'Hoore
Sprung Frères Collection Plume
Wouters & Hendrix

Adres:
Telefoonnummer: 0104222446
Stad: Rotterdam



op zoek naar gerelateerd: kim werner golden goose, wendela van dijk, kim werner forte forte, bijenkorf, kim werner sofie d hoore
Recensies
Al meerdere mails gestuurd en belletjes gepleegd echter zonder resultaat. In hun voorwaarden wordt benoemd dat afgeprijsde artikelen NIET retour gestuurd mogen worden; héél apart! Omdat ik 100% zeker wil weten of dit klopt, voordat ik ga bestellen, heb ik meerdere mails gestuurd maar er wordt niet op gerageerd. Ook telefoontjes worden niet opgenomen... De winkel is amper open blijkt nadat ik een andere winkelier in de buurt heb gesproken. T is mij inmiddels wel duidelijk als ik de andere revieuws hierboven lees...
Geweldige service! Heb beschreven hoe mijn vrouw eruit zien en juiste maat advies gekregen en wat extra tips. Is me in al die jaren voor het eerst gelukt mijn vrouw een verjaardagscadeau te geven waar ze blij mee was en nog snel bezorgd ook!
Mijn favoriete winkel! Ik koop er altijd met veel plezier. De merken zijn prachtig en ik krijg er altijd goed advies. Verzending is snel en het is met zorg ingepakt .
Een gevarieerd aanbod in een hele fijne winkel. Ik word hier altijd goed geholpen. Online bestellingen zijn ook snel in huis.
Erg fijn geholpen wordt veel tijd aan besteed , veel kennis van materiaal en prachtige kleding .. aanrader !
Diverse keren gevraagd, maar je mag bij Kim Werner geen afgeprijsde artikelen retour sturen terwijl het bij de wet bepaald is dat de winkelier verplicht is online verkopen retour te nemen! Ze weigeren het te doen en zeggen kom dan maar naar de winkel om te passen. Hoef je ook geen online webshop te hebben. Kim Werner U bent verplicht om ook afgeprijsde online artikelen retour te nemen!!
Wederom een hele mooie blouse van Forte-Forte gekocht. Daar ik in deze winkel al wat jaartjes kom, wil ik een compliment geven voor de altijd mooie kleding en van hele goede kwaliteit en de super-bediening! En vooral oprecht , je loopt nooit in de verkeerde maat. Ook winkelen van thuis uit gaat goed, omdat zij ondertussen precies weten welke maat ik heb en hoe ik mijn kleding wens te dragen. Of te wel een topzaak !
Online gekocht hele kostbare cashmere trui gekocht. Ik ontving een doos met trui in plastic zak. Geen factuur, bedankje oid. Ze willen de online klanten blijkbaar niet terugzien. Mail gestuurd en krijg een haast boze reactie. Dit kan echt niet!
Wat een ontzettend vervelende manier van omgaan met klanten. 1 ster is nog veel te veel! Jurk online besteld. Toen ik het pakket opende was al te zien, door het plastic heen, dat er make-up vlekken opzaten. Binnen 1 minuut telefonisch contact opgenomen. Toen al zeer vervelend te woord gestaan. Men zag dat inderdaad het pakket net was afgeleverd. Dus vandaag teruggebracht naar de winkel. Wat een hooghartige houding. Men durfde nog net te te zeggen dat ik de vlekken had gemaakt Nooit meer daar iets kopen. Maar dat is misschien ook de bedoeling Hoe jaag ik klanten snel de winkel uit!
Speciaal naar Hilligersberg gereden om kleding te kopen bij Kim Werner. Na een flinke rit in hevige regen kwamen we aan bij de winkel,omdat we toch geruime tijd onderweg waren geweest wilde mijn vrouw voordat zij kleding ging passen wel even gebruik maken van de wc. Zij vroeg netjes of dat kon,mijn vrouw kreeg de bitse opmerking dat er in de verderop gelegen HEMA een openbaar toilet was. Omdat mijn vrouw wel een paar items zag die zij wilde passen en aanschaffen,besloot zij toch eerst naar de HEMA te gaan en daar te plassen.Op de terugweg naar de winkel werden we eigenlijk heel boos om op zo,n klantontvriendelijke wijze te worden behandeld.Wij besloten haar winkel te laten voor wat het was.Twee winkels eerder in dezelfde straat werden we heel vriendelijk aangesproken en hebben een aantal kledingstukken gekocht.Deze dame weet wat klantvriendelijk zijn inhoud. Mevrouw Kim Werner kan de pot op!!!!!!!!!!!!!!!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Kim Werner. Kim Werner adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Kim Werner. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Kim Werner delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid