facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kim van Bakel - Praktijk voor Psychosociale Therapie

Kim van Bakel - Praktijk voor Psychosociale Therapie

Info

Like en Volg deze pagina...
En blijf op de hoogte van het actuele aanbod van therapie, coaching, workshops, cursussen, meditatieavonden én leuke acties!



"Voor individuele therapie, relatietherapie en gezinstherapie kunt u hier terecht. Er wordt gebruik gemaakt van diverse therapeutische methoden die aansluiten bij de complexiteit van de psyche."
Adres: Dwarsfluitstraat 11, 5402 HS Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0646330004
Stad: Uden
Route: Dwarsfluitstraat 11
Postcode: 5402 HS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wolbert Fysio, centrum voor fysiotherapie, Sport & Beweegzorg Wolbert Fysio, centrum voor fysiotherapie, S... 2 km Goede begeleiding tijdens Medische Sporten. Danique een toppertje.
Recensies
In de behandeling bij Kim heb ik mij veilig, gezien en gehoord gevoeld. Kim weet de juiste snaar te raken en ziet heel erg hoe de dingen zijn. Voor mij precies goed geweest om diep in mezelf te kunnen kijken zonder dat ik mij kon verstoppen en het onveilig voelde. Dankbaar
Kim legt altijd precies de vinger op de juiste plek; ze gaat direct naar de kern van problemen en daardoor weet ze ook snel oplossingen. En welke therapeutische methode hier goed bij aansluit. En haar woorden kloppen ALTIJD bij het gevoel wat ik heb. Ik ken geen hulpverlener die zo goed kan luisteren en helpen. Het heeft mij ontzettend geholpen.
Ik ben onlangs gestart met de behandeling bij Kim van Bakel. Ik voelde me ongelukkig, minder waardig, en had een gebrek aan zelfvertrouwen. Inmiddels heb ik drie sessie gehad gehad, ben samen met Kim naar mezelf gaan kijken. Onderzoeken waar het vandaan komt, en kijken wat ik eraan kan doen zodat ik weer gelukkig en vol vertouwen door het leven kan lopen. De inzichten zijn nu al veel belovend, en ik heb pas drie sessie gehad. Ik kan nog doorgaan met vertellen over de fijne ervaringen, maar zit je met jezelf in de knoop. Werk eraan,het helpt wees niet bang. Kim wat ben ik blij met jou hulp en steun.
ik voelde me meteen op m'n gemak en werd goed en professioneel geholpen. Elke keer ging ik met een goed gevoel weg en ben er zeer tevreden over en erg mee geholpen
Je voelt jezelf hier meteen op je gemak zonder veroordeling. Kim weet de vinger op de zere plek te leggen. Ik raad haar therapie zeker aan!
Een goede coach en therapeut
Super therapeut!!
Familie opstelling, zeer bijzondere ervaring met veel verheldering en inzichten. Echt een aanrader
Bijzonder proffesionele vakvrouw
zeer goede en adequate behandelingen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid