facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kim Stacey Fotografie

Kim Stacey Fotografie

Info

Gespecialiseerd in fotoshoots voor honden, katten, paarden en andere (huis)dieren.

Geschiedenis

Welkom! Mijn is Kim Stacey.

Als dierenliefhebber is het voor u vast herkenbaar dat de foto's die u met uw telefoon of eigen camera maakt, niet altijd het gewenste resultaat hebben. De camera ziet niet wat u ziet!
Bovenstaande was voor mij de inspiratie om mezelf verder te verdiepen in fotografie. Ik help u graag verder aan de foto's van de mooie momenten van of met uw huisdier.

Ook voor bedrijfsfotografie kunt u bij ons terecht. Heeft u een hondenpension waar u promotiemateriaal voor wil? Of een wedstrijd waar u een fotograaf zoekt? Wij helpen u graag.

Kijkt u eens rond op onze pagina www.kimstaceyfotografie.nl. Heeft u interesse dan kijk ik graag samen met u na de mogelijkheden.

Graag tot ziens bij Kim Stacey Fotografie!



"Positief trainen, kleine lesgroepen en persoonlijke aandacht staan centraal bij de cursussen van Hondencentrum Focus. We gaan in de lessen samen met jouw hond actief bezig met commando's, hondentaal en -houding, socialisatie, opvoeding en plezier maken. Zo kan jij als baas in elke situatie de beste begeleiding geven aan jouw hond en zijn/worden jullie echt een team.We trainen met de clicker of als alternatief clickerwoord. We zijn hierbij aan het focussen op het gedrag wat we wel graag willen zien, in plaats van corrigeren wat ongewenst is. Op deze manier is leren van nieuwe dingen voor honden leuk en vrij."
Adres: Best
Telefoonnummer: 0643693332
Stad: Best


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Diana van Aarle Fotografie Diana van Aarle Fotografie 630 meter Foto's voor jong en oud! - Diana van Aarle Fotografie 2012 afgestudeerd Mbo-4 Fotogr...
Robert Land Fotografie Robert Land Fotografie 636 meter Trouwen is een bijzondere gebeurtenis. Als het goed is, doe je het maar één keer in j...
RAW by Bernadette Boon RAW by Bernadette Boon 812 meter RAW portret fotografie. Just the way you are. Geen extra styling, hair, make-up. Gew...
Bas van Laarhoven Photography Bas van Laarhoven Photography 821 meter Fotografie en natuur. Natuurfotografie. Foto's van, landschappen, dieren, bloemen, ab...
Foto Aartsen Foto Aartsen 2 km Ik ben geen klant,maar in onze vakantie,zo rond de sinterklaasperiode,gaan wij even w...
John Dijkstra Photography John Dijkstra Photography 2 km Portfoliopagina van John Dijkstra Photography
Foto Nicolai Foto Nicolai 2 km Fotograaf gespecialiseerd in bruidsreportages & portretfoto's.
Maxe Pels Fotografie Maxe Pels Fotografie 4 km Erg fijne en leuke fotoshoot. Ook al was het vroeg op de zondagmorgen en liepen we do...
Recensies
We hebben erg genoten van de puppycursus. Kim is erg kundig en gepassioneerd. Niet alleen de honden maar ook de baasjes leren erg waardevolle levenslessen die goed van pas komen in het dagelijks leven. Er is veel aandacht voor veiligheid, een sterke vertrouwensband ontwikkelen en samen plezier maken. Mooi om te zien hoe alle pupjes en baasjes, inclusief wijzelf, gegroeid zijn tijdens de reeks. Hondencentrum Focus is echt een aanrader voor elke hondeneigenaar die om zijn/haar hond geeft.
Geweldige honden school, Kim geeft leuke les, erg betrokken bij de baasjes en hondjes. Wij hebben veel opgestoken tijdens de puppy cursus. En gaan zeker door naar gehoorzaamheid 1 Voordeel dat je binnen staat grotendeels Niet buiten in de regen of kou. Zeker een aanrader
Een hele fijne puppy cursus gehad bij Kim. Vele tips gekregen waar we thuis mee verder konden. Roxy vond het elke week een feestje om te gaan. We verheugen ons op de volgende cursus
Inmiddels hebben wij de puppycursus, G1 en G2 afgerond. Onze golden retriever Fenna is dankzij de hulp en tips van Kim getransformeerd van een extreem enthousiaste pup naar een blije puber die haar impulsen steeds beter onder controle kan houden. In de lessen focust Kim op waar jij staat met jouw hond, veel persoonlijke aandacht en ze denkt ook mee over situaties die je buiten de hondenschool moeilijk vindt. Ik zou de trainingen zeker aanraden!
Deze hondenschool is erg goed. De hal is ruim van opzet, je staat beschut, hebt ruimte genoeg. Er is veel materiaal aanwezig, waardoor je ook tijdens een gehoorzaamheidsles in aanraking komt met verschillende hondensporten. Kim geeft erg goed les. Ze zorgt ervoor dat ieder baasje een goede band opbouwt met zijn/haar hond. Ze heeft veel kennis over de raseigenschappen en kan van daaruit ook gedrag verklaren. Vervolgens geeft ze goede aanwijzingen waardoor de baas het gedrag kan beïnvloeden. Daarnaast kijkt ze ook goed naar de baas die bij de hond hoort. Daar past ze haar aanwijzingen op aan: niet iedereen vindt hetzelfde belangrijk. De ene baas-hond-combinatie wil erg actief bezig zijn, de andere baas-hond-combinatie wil een gezellige knuffel-op-de-bank-hond. Kim erkent dat, en past daar de oefeningen op aan. Ik heb iedere les zelf veel plezier gehad, evenals mijn hond. We hebben iedere les gelachen, om mezelf en mijn struggles, maar ook om elkaar. Mijn hond luistert beter, is meer op mij gericht, en we hebben samen veel plezier. Gelukkig is het aanbod van de cursussen ruim, dus ik kan nog even vooruit. Ook erg fijn dat er geen examen hoeft te worden gedaan. Daardoor ligt er geen druk op presteren, maar op lekker samenwerken, samen bezig zijn met je hond. Ik raad iedereen die graag een goede en fijne band wil opbouwen met zijn hond, om naar Kim te gaan.
Kim is een enthousiaste trainer die op een leuke speelse manier je heel veel nieuwe inzichten biedt als baasje waar je hond ook nog iets aan heeft! We zijn dik tevreden over de puppy cursus en zijn nu bezig met vervolg cursus. We raden iedereen met een puppy aan om ook deel te nemen aan de fun workshops.
Super fijne trainster, denkt mee en past toe wat voor jouw puppy/hond belangrijk is. Fijne en goede uitleg over de lesstof en een lesboekje zodat je thuis nog kunt nalezen hoe de oefening ook al weer moest. Goede locatie en binnen trainen is fijn. We gaan ook regelmatig naar buiten voor andere indrukken. Naast cursussen worden er ook leuke en leerzame Workshops aangeboden. Een aanrader.
De enthousiaste manier van lesgeven op een positieve manier werkt! Bij de eerste les krijg je een handboek met de oefeningen en uitleg zodat je thuis alle informatie nog kan nalezen. Kim heeft veel kennis en legt de oefeningen duidelijk uit! Focus is een echte aanrader als je fijn met je hond wil trainen! Ook als het slecht weer vanwege de binnen lokatie.
In één woord geweldig! De afgelopen periode hebben wij bij Kim van Hondencentrum Focus een puppytraining gevolgd van 10 lessen. En wat hebben wij een superleuke en leerzame tijd gehad! Onze pup Louie is enorm gegroeid, waar we supertrots op zijn. Onze trainster Kim is geweldig, met een enorm groot hart voor alle honden. En dat merk je in alles. Hoe ze met je pup omgaat, hoe ze meekijkt naar de pup als individu, alles. Daarnaast staat ze ook altijd klaar als je vragen hebt en die hadden we nogal wat Kim leert je als baasje en pup samen te werken als team, zodat je een goede basis legt voor zijn of haar verdere ontwikkeling. En dat alles met veel oog voor de hond en wat hij of zij nodigt heeft. Tot slot zijn de lessen gewoon ook heel erg leuk, voor zowel hond als baasje Wij hebben onze vervolgtraining dus al weer geboekt. Kortom; dikke aanrader dus!
Een dikke vette 10 voor Kim elke training is een feestje voor zowel de hond als het baasje. Kim is kundig, geduldig en super enthousiast!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid