facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kim's Kitchen Zaltbommel

Kim's Kitchen Zaltbommel
Info
Uw restaurant voor specialiteiten uit Thailand.

"Bij Kim’s Kitchen kunt u heerlijke verse en zelfgemaakte Thaise gerechten eten, waarbij wij zo veel mogelijk gebruik maken van verse ingrediënten"
Adres: Omhoeken 1, 5301 BD Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: +31 418 769028
ln.tenteh@seehvg
Stad: Zaltbommel
Route: Omhoeken 1
Postcode: 5301 BD


Openingstijden

Maandag: 17:00-21:00
Dinsdag: 17:00-21:00
Donderdag: 17:00-21:00
Vrijdag: 17:00-21:00
Zaterdag: 17:00-21:00
Zondag: 17:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: kims kitchen zaltbommel telefoonnummer, thai zaltbommel, kims kitchen zaltbommel openingstijden, thai restaurant zaltbommel, kims kitchen menu, thai afhaal zaltbommel, kim-s-kitchen, chinees zaltbommel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Raan Rak Thai Raan Rak Thai 895 meter De smaak van de gerechten zijn zo goed als identiek met het uit Thailand. Goede ervar...
Recensies
Heerlijk gegeten. Vooraf loempia's met kip en vishapjes met zoete en pittige sambalsaus. We hadden rundvlees met verse groente en gember. En garnalen.met verse groente in vissaus. Met rijst. Erg vers en knapperig Mijn man had een Thais biertje erbij. Daarna een lekkere speciale koffie. Vriendelijke eigenaar die bedient. En zijn Thaise vrouw die heerlijk kan koken. Gezellig zitten. Echt een aanrader. Rolstoeltoegankelijkheid: Ik zit in een rolstoel. Kan makkelijk naar binnen en ze maken ruimte voor je om gezellig te zitten.
Vol goeie moed begonnen. Eten was niet warm én zeker niet thais genoeg. We konden geen pepertje vinden, was smaakloos eten. Na overleg met de eigenaar, bleek dat volgens hem alles niet klopte/niet waar was. We zijn toen vertrokken. Eigenaar heeft 0% horeca gevoel, jammer. Geen aanrader.
Het eten was heerlijk en de bediening was super. De mensen waren super vriendelijk en het restaurant was schoon en je zat er heel gezellig, echt een aanrader. Parkeren: Aan de achterkant kun je parkeren. Rolstoeltoegankelijkheid: Er is een vooringang met een trapje maar achter kun je met een rolstoel binnen.
Zeer lekkere authentieke Thaise gerechten, door SocialDeal via een High Cocktail met hapjes er terecht gekomen, uiteindelijk een extra cocktail en meerdere gerechten bijgebesteld omdat het zo goed beviel. Bovendien gerund door één koppel wat heel hard werkt! Zeer vriendelijk bediend ook! Een echte aanrader voor iedereen die houdt van echt Thais eten of voor degene die dat wilt proberen!
Superlekker rundvlees. Perfect gaar en super gekruid. Zeker niet te heet als je iets gewend bent, dus doe jezelf een lol en kies de Thaise kruiding. Ik had 4.4 ..ik meen de Paenang curry Mijn vrouw heeft genoten van de ananas in zoet zure saus
Gerund door een uiterst vriendelijk koppel dat hard werkt om een huiselijk, lekker en gezellig Thais restaurant te runnen. Het eten was goed, vers en zelfgemaakt. Aanrader!
Super lekker vers eten, iets langer wachten maar dat is juist de charme met de Thaise muziek op de achtergrond. Viskoekjes zijn 10/10, zeker de moeite.
Gisteren ben ik met mijn eigen Kim bij Kim’s kitchen gaan eten. Wat een leuk restaurant met hele vriendelijk eigenaar! We hebben heerlijk gegeten en komen zeker nog eens terug.
Heerlijk eten, normaal geen fan van Oosters eten maar hier ga ik graag nog een keer heen! Vriendelijke service..
zalig vegetarische masamancurry gegeten met traditioneel thaise muziek. hele fijne sfeer en lieve eigenaren! en voor de mensen die in thailand zijn geweest: het is echt de thaise sfeer met de potjes met pepers in het midden van de tafel!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid