facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kim Rietvink coaching

Kim Rietvink coaching

Info

Creëer een gelukkig en vrij leven met een succesvol eigen bedrijf!

Adres: Rietschoot 100, 1511 WN Oostzaan
Telefoonnummer: 0615434348
Stad: Oostzaan
Route: Rietschoot 100
Postcode: 1511 WN



op zoek naar gerelateerd: Podcast kim Rietvink
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auditci Auditci 660 meter Auditci
Yacht Tender Agent Yacht Tender Agent 767 meter Carefree the right tender Yacht Tender Agent helps and advises private and corporat...
Van Stein Consultancy Van Stein Consultancy 769 meter Wij helpen teams, organisaties en personen om effectiever en efficiënter te verkopen....
Akoesta Akoesta 1 km We zijn vandaag langs geweest. Prachtige showroom en erg klantvriendelijk personeel. ...
Recensies
Soms loop ik even vast en dan is het lastig om het zelf te overzien. Kim haar duidelijke visie, mentaliteit en de woorden en quotes die ze gebruikt blijven hangen en zetten me in beweging. Ze deelt waardevolle en praktische tips en houdt je een spiegel voor. Dat doet ze oprecht en met passie, right in your face ; Tijdens een VIP coachingsessie heeft Kim me dan ook laten inzien dat ondernemen eigenlijk heel simpel is. Het heeft mij de nodige kick-start gegeven om in mezelf te geloven en verder te gaan. Als je op zoek bent naar iemand die je een spiegel voorhoudt en duidelijke taal spreekt, dan is Kim the one.
Ik was uit balans en zat niet lekker in mijn vel. Ik voelde geen vrijheid en mijn bedrijf was te comfortabel geworden. Het bracht me geen vreugde, energie en passie meer. De investering in Kim heeft mijn leven compleet positief veranderd. Het vertrouwen in mijzelf is zo ontzettend gegroeid. Hierdoor kan ik een leukere ondernemer, moeder en vrouw zijn. Ik heb mijn bedrijf verkocht en heb zowel zakelijk als privé een betere balans, energie en fundering dan ooit.
Ik had al zóveel geïnvesteerd in online programma’s, dat ik twijfelde of ik wel nog meer in mezelf moest investeren. Gelukkig bood Kim persoonlijke coaching aan, waardoor ik echt ging DOEN. We maakten elk gesprek concrete afspraken en bespraken deze ook, zodat ik in beweging bleef en snel resultaat behaalde. Daarnaast hielp Kim me eenvoudig door een aantal struggles heen, waardoor ik ook op persoonlijk vlak snel verder kon. Dankzij de coaching heb ik mijn plezier in mijn eigen bedrijf weer terug, heb ik onwijs veel tijd bespaard en mijn eerste betaalde Challenges al succesvol georganiseerd! Het fijne aan Kim vind ik dat ze zowel direct en to-the-point is, als dat ze zich heel goed kan invoelen. Daarnaast geeft ze je praktische handvatten zodat je elke keer precies weet wat je te doen staat.
Na de VIP Sessie met Kim heb ik weer meer helderheid in welke kant mijn bedrijf op gaat. Daarnaast hebben we samen een concreet en strategisch actieplan opgesteld waar ik regelmatig naar kijk en wat me inspireert. Kim heeft me laten inzien dat ik gewoon plezier kan hebben in wat ik doe en daarmee geld mag verdienen. Kim is zacht, maar ook recht door zee. Ze denkt goed met je mee waardoor er op veel vlakken verbinding is en vooral helderheid. Ze richt zich vooral op vrouwen, maar je kunt als de ‘nieuwe tijd’ man in contact met gevoel en spiritualiteit ook zeker bij Kim terecht!
"Ik ervaar Kim als een hele, hele fijne mentor. Een mensen-mens. Warm, straight en no nonsense. Opmerkelijk is hoe goed Kim luistert waardoor ik mij letterlijk gehoord voel. Daarmee ontvang ik elke keer wat ik nodig heb. Ja, Kim onderscheidt zich hier echt wel in. De samenwerking met Kim maakt dat ik een gezonde stok achter de deur voel en tegelijkertijd intrinsiek gemotiveerd ben in alles wat we tijdens de calls bespreken en ik vervolgens ‚doe'. Stap voor stap kom ik verder. Ik ben blij dat de Freedom Mentoring Experience een jaar duurt, zo kan ik zonder haast en dus vanuit vertraging ‚groeien' op een manier die dichtbij mij staat. Twijfel je of het FME jaartraject iets voor jou is? Ik zou willen zeggen: Soms hoef je het niet alleen te doen en is het fijn om hulp te vragen aan degene die het je kan geven. Ook al heb je al goede ideeën, en heb je het heel aardig op de rit. Go for it !"
“Ik heb mijn leven een heel andere kant op kunnen gooien mede dankzij Kim! Ik had flink overgewicht, geen zelfdiscipline, was onzeker en wist niet meer wat ik moest doen. Inmiddels ben ik ruim 20kg afgevallen, heb veel meer zelfvertrouwen, ben blij met mijn lijf en durf mijn eigen keuzes te maken! Kim is enorme steun en ook een gezonde stok achter de deur om veranderingen aan te brengen in mijn leven. Ze gaat er 100% voor en dat motiveert om hetzelfde te doen!”
Ik volgde Kim al een tijdje op social media. En ik merkte dat zij precies de combinatie van coaching aanbood waar ik naar op zoek was. De combinatie persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en strategie. Ik twijfelde alleen of ik wel weer moest gaan investeren. Ik vond het echt super spannend. Toch voelde ik aan alles dat ik het moest doen. Op het moment dat ik JA zei, volgende er in die week 3 keer een JA en mocht ik 3 nieuwe klanten verwelkomen in mijn bedrijf. Toeval? Geluk? zeg het maar. Ik ben super blij met de stappen die ik heb gezet. Kim is to the point, confronterend en denkt echt met jou mee, met jouw bedrijf en geen algemene adviezen. Ik heb het traject als heel waardevol ervaren. Bedankt Kim.
Ik wilde heel graag voor mezelf gaan maar ik had allerlei belemmerende overtuigingen die mij tegen hielden. Gelukkig heb ik mezelf het coachtraject cadeau gedaan en heb ik onwijs veel bereikt: Mijn website concreet vorm gegeven, mijn prijzen bepaald, omzet gedraaid en doordat we elke gesprek concrete to do steps bespraken, kwam ik echt in actie! Ik ben nu actiever in mijn onderneming, weet wat ik wil verkopen en waar ik voor sta. Kim is een hele fijne stok achter de deur. Ze is puur, daadkrachtig en een mix van spiritualiteit en stevig met beide voeten op de grond. Ook dingen serieus nemen die ook gewoon zo zijn. Je voelt je écht door haar gehoord.
Ondanks mijn twijfels als ‘kan ik het niet ook zelf? en ‘Het is wel een hele investering; ga ik dat er ook uit halen?’ Ben ik super dankbaar dat ik JA gezegd heb tegen de coaching! Ik had te weinig focus en kwam niet op gang maar dankzij de coaching heb in een hele korte tijd heb ik mega stappen gemaakt! Ik ben zichtbaar op social media, mijn doelgroep is helder en ik ben er actief mee in gesprek gegaan, ik heb inzicht in mijn product-prijsbepaling én ik heb mijn eerste traject verkocht. Waar ik door het bomen het bos niet meer zag, heb ik nu focus! Ik weet nu ook dat het niet een kwestie is van 'harder' werken, maar dat de energie in mij effect heeft op alles. Kim is een super fijn mens en een hele waardevolle coach. Ze denkt echt met je mee en combineert actiegerichtheid met spirituele energie/aandacht. Die combinatie was echt uniek en maakte voor mij echt het verschil. Ik zou haar zeker aanraden!
Ik heb wel even getwijfeld voor ik JA zei tegen coaching, ik was bang dat het niet het gewenste effect op me zou hebben. Ik had al veel geprobeerd om te veranderen, maar steeds zonder resultaat. Gelukkig was het met Kim anders! Dankzij haar persoonlijke coaching heb ik nu veel meer energie, is mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid wat me zowel op privé- als op werkgebied helpt en ik straal nu gewoon! Ik vind het super fijn dat Kim ook vanuit haar eigen ervaring coacht en dat ze door dicht bij zichzelf te blijven, mij alles kon geven wat ik nodig had! VIP-wandelsessie: Wat was het een fijne sessie. Het was mijn intentie om vanuit gevoel stappen te gaan maken naar mijn droombaan en droomman. De twijfels die ik hierover had, zijn nu verdwenen. Ik ben nu zekerder dat de dingen die ik vraag, ook daadwerkelijk op mijn pad zullen komen op het voor mij juiste moment. Kim is open, eerlijk en oprecht en geeft coaching vanuit haar eigen ervaringen en het gaat echt om jou Ik ben heel blij dat Kim op mijn pad is gekomen. Mijn hart klopt na een tijd weer veel warmer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid