facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kim Luitjes Virtueel Assistent

Kim Luitjes Virtueel Assistent

Info

Als virtueel assistent ontlast ik ondernemers die groeien, maar die door gebrek aan tijd of expertise niet de stappen kunnen maken die ze graag willen.

Geschiedenis

Als virtueel assistent ontlast ik ondernemers die groeien, maar die door gebrek aan tijd of expertise niet de stappen kunnen maken die ze voor ogen hebben.



"Jij wilt groeien met jouw bedrijf. Maar daar heb je het soms even te druk voor. Dat snappen wij als geen ander. Hoe heerlijk zal het zijn als je iemand hebt die je werk uit handen neemt. We zitten vol energie en stropen onze mouwen graag voor jou op!Of het nu een grote of kleine klus is, een standaard aantal uur per week of dat je iemand zoekt op flexibele basis; wij denken graag met je mee. We bieden je een team van experts op afstand, van online marketeer tot projectcoördinator.Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op voor een virtuele kennismaking."
Adres: De Wetering 31, 1741 DK Schagen
Telefoonnummer: 0612399966
Stad: Schagen
Route: De Wetering 31
Postcode: 1741 DK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Omring Express Omring Express 969 meter De Omring Express is een nieuwsblad dat huis aan huis verschijnt in de Noordkop
Quality Contacts Quality Contacts 1 km Klantcontacten per telefoon, internet en post
Dignum Verzekeringen & Hypotheken Dignum Verzekeringen & Hypotheken 1 km Al bijna vier jaar trouwe klant bij Dignum. Daar twee heel fijne hypotheekadviseurs e...
Kapper David Kapper David 1 km Knippen knippen knippen knippen
DWS DWS 1 km Aardige mensen en harde werkers!
Proschoon Proschoon 2 km Vertaald door Google Aardige mensen Origineel Nice people
Codesign Schagen Codesign Schagen 2 km Codesign Schagen Www.codesign.nl
Bollenplaten Bollenplaten 2 km Lauw bier... was wel jammer
VA Buro VA Buro 2 km Voor mijn uitgeverij Aurora Concepts was ik op zoek naar een rechterhand voor de uite...
Gastouderopvang Matanja Gastouderopvang Matanja 2 km "Een kleinschalige en huiselijke opvang wat voor u betekent meer tijd een aandacht vo...
Recensies
Voor mijn uitgeverij Aurora Concepts was ik op zoek naar een rechterhand voor de uiteenlopende werkzaamheden achter de schermen. Ik werk nu een paar jaar met Monique van VA Buro en zij is inmiddels een onmisbare kracht geworden. Zo doet ze de boekhouding plus afrekeningen van de auteurs, heeft ze de online academy van Aurora ingericht plus websites, beheert zij de backoffice en is ze eerste aanspreekpunt van de klantenservice. Ze denkt altijd mee in oplossingen en is gewoon fijn om mee te werken. Ik hoop nog lang met VA Buro te kunnen samenwerken!
Voor ons bedrijf Skyworkz was ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met allerlei uiteenlopende werkzaamheden: administratie, events, HR zaken en meer. Via Google bij VA Buro terecht gekomen, en ik werk inmiddels al een paar jaar naar volle tevredenheid samen met Kim. Ze ondersteunt mij waar mogelijk met de bedrijfsvoering, is proactief en denkt mee. Aanrader!
Een deskundig bureau voor alle zaken waar je als zzp’er zelf niet te veel tijd aan kwijt wil zijn, maar die zeker nodig zijn om goed te regelen. Monique van VA buro heeft mij geadviseerd over effectief agenda beheer richting klanten, tips voor financieel administratie. Nu adviseert ze over social marketing en website en pakt aantal zaken daarvan op. Tevens is VA buro mijn achtervang qua contact als ik op vakantie ben. Fijn contact, laagdrempelig en snel reageren.
Om het bereik van onze boekingen te vergroten wilden wij onze vakantiewoningen en -appartementen op een aantal boekingwebsites plaatsen. Omdat het een flinke klus was en het op korte termijn klaar moest zijn, hebben wij Kim Luitjes gevraagd om ons hierbij te helpen. Daarnaast heeft zij ook geholpen met deze accommodaties te uploaden naar onze Duitse wesbite. Kim heeft ook verstand van WordPress en zo konden wij ook met onze vragen bij haar terecht. Wij zijn uitermate tevreden over de service van VA Buro! - Jolijn CAN Vakantiehuizen
Monique van VA Buro verzorgt voor ons de online administratie. Ze weet waar ze het over heeft en zoekt het anders voor ons uit. Duidelijke & tijdige communicatie. Al met al een prettige en hartelijke samenwerking!
Kim heeft mij geholpen bij het updaten van mijn website en bij het inrichten van mailchimp. Kim reageert snel, communiceert transparant en denkt mee hoe iets nog beter kan. Wat ze niet weet, zoekt ze uit. Een fijne samenwerking.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid