facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kim Boontjes makelaar

Kim Boontjes makelaar

Info

Makelaardij is een vak, mijn vak!

Geschiedenis

Makelaardij is mijn vak!
Ik werk al 15 jaar met veel plezier in de makelaardij. Ik heb onder andere bij Zwaan & Schouten garantiemakelaars en van der Borden Makelaardij gewerkt. Hier heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd en heb ik mezelf kunnen ontwikkelen tot de volwaardige aan- en verkooppartner die ik nu ben.

In 2012 ben ik voor mezelf begonnen. Een stap in het diepe, waar ik nog geen moment spijt van heb. Ik had een telefoon, een computer, een website, een auto en één opdracht. Uit deze ene opdracht zijn ondertussen vele nieuwe opdrachten voort gekomen. Makelaardij is een vak, mijn vak!

Adres: Kogerlaan 1, 1741DA Schagen
Telefoonnummer: 06 11 79 99 61
Stad: Schagen
Route: Kogerlaan 1
Postcode: 1741DA



op zoek naar gerelateerd: nvm-makelaar schagen, Kerkepad 1001 Schagen, Kim Boontjes facebook, Makelaar Verheul SCHAGEN, Makelaar Schagen huur, Funda Schagen, funda schagen - appartementen, ERA makelaardij Schagen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SC Bakker Makelaardij oz SC Bakker Makelaardij oz 1 km Vriendelijke makelaar die meedenkt.
Recensies
Bent u opzoek naar een makelaar die: - Vooral voor de andere partij staat. - Je voor het blok zet ten aanzien van de andere partij. - Slecht bereikbaar is tenzij zij jou nodig heeft. - Zonder overleg ineens een andere makelaar? stuurt. - Zodra de oplevering is snel de sleutel in je hand drukt zonder even stil te staan bij het feit dat je net een huis gekocht hebt? Dan beveel ik Kim boontjes zeker aan.
Weer super goed geholpen door Kim, tenminste een makelaar die service hoging het vaandel heeft staan. Professioneel en vakkundig en eerlijk naar koper en verkoper .
Kim Boontjes is een enthousiaste, deskundige makelaar, die met hart en ziel haar beroep uitvoert. Ze heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en vindt het belangrijk met de mensen persoonlijk contact te leggen. Erg waardevol in deze tijd waarin veel via mail, chat e.d. gaat.
Wat een topper! Duidelijk in wat ze gaat doen voor je, en het belangrijkste, in 4 dagen was ons huis verkocht!
Snelle service, betrouwbaar en erg vriendelijk en geeft een goed advies!
Kim heeft ons enorm goed geholpen om ons droomhuis aan te kunnen aankopen. We moesten snel schakelen. Kim was goed bereikbaar en reageerde snel op onze vragen. Kim heeft ons heel goed geadviseerd, heeft kennis van zaken en ervaring. Wij zijn enorm blij met hoe alles is verlopen!
We hebben onlangs voor de tweede keer ons huis verkocht en een nieuw huis gekocht via Kim Boontjes. Ook dit keer kregen we een super goede service. Weer was ons huis zeer snel en goed verkocht. Maar net zo belangrijk, we hebben een prachtig huis kunnen kopen. Kim is professioneel en gezellig. Ze heeft verstand van zaken en is vrijwel altijd bereikbaar. Zeker een aanrader.
Onlangs is mijn woning verkocht door makelaar Kim Boontjes. Alles is snel gegaan. Ik vond het prettig dat Kim goed bereikbaar was ook in de avond uren. Heeft goede kennis van de huizenmarkt in Schagen en omstreken! Een aanrader!
Afgelopen jaar heeft Kim ons geholpen bij het verkopen van ons ouderlijk huis. Door alle emoties die dat vooral voor mij met zich meebracht, was het extra fijn om Kim naast me te hebben die alles helder en overzichtelijk hield. Ze is zeer kundig in haar vak en heeft een fijne persoonlijkheid, wat een topcombinatie is.
Ook wij hebben makelaar Kim Boontjes ingeschakeld bij de verkoop van ons ouderlijk huis. Kim is naast professioneel en ter zake kundig ook een betrokken makelaar voor ons geweest. Wij hebben de samenwerking dan ook als bijzonder prettig ervaren en kunnen haar zeker aanbevelen!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid