facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kikstra Zonwering Lameldaken Overkappingen Raamdecoratie Horren

Kikstra Zonwering Lameldaken Overkappingen Raamdecoratie Horren

Info

Kikstra Zonwering levert oplossingen voor alle soorten en maten zonwering, Lameldaken, overkappingen, structurele zonwering en horren. Met ruim 24 jaar ervaring een vertrouwd adres.



"Bij Kikstra Zonwering in Groningen kunt u terecht voor een uitgebreide collectie zonwering waaronder glazen schuifwanden, pergola buitenzonwering, lamellen overkappingen, veranda’s, zonneschermen en nog veel meer producten van topkwaliteit. Kikstra Zonwering is ambassadeur van Renson lameldaken, screens en Outdoor Living producten. Daarnaast verkopen wij ook zonwering van meer grote merken zoals Weinor en Harol. Kom langs voor inspiratie en persoonlijk advies in onze showroom in Noordhorn Groningen. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag."
Adres: Handelsweg 8 M-P, 9804 TK Noordhorn, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0594851050
Stad: Noordhorn
Route: Handelsweg 8 M-P
Postcode: 9804 TK



op zoek naar gerelateerd: Zonwering overkapping elektrisch, Lamellen zonwering overkapping, Pergola zonwering elektrisch, Pergola zonwering prijs, Waterdichte overkapping, Pergola zonwering waterdicht, Structurele zonwering, Lamellen overkapping waterdicht
Recensies
Toen wij thuis kwamen van vakantie bleek dat Kikstra, de screens die wij besteld hadden, al had geplaatst. Dat is pas leuk thuiskomen. Bedankt Richard & Geert!
Ik heb hier onlangs een aantal screens gekocht en laten installeren bij mij thuis. Ik ben zeer tevreden over de voorlichting, installatie en service. De kwaliteit van de spullen is erg hoog en als je vragen hebt dan staan ze voor je klaar. Toen ik de eigenaar later een keer sprak en aangaf dat het mooi zou zijn om er nog een 2e afstandsbediening bij te hebben, kreeg ik deze er gewoon gratis bij incl. hulp bij het programmeren. Dat is pas service!
Rolluik geplaatst op dakkapel van slaapkamerraam en screendoek voor zijraam. De muzikale en gezellige Ronald had ons super voorzien van advies en meedenken en de monteurs Geert en Marlon bleken ook echte vakmensen. Behalve super aardig/beleefd ook heel netjes en mooi alles afgewerkt en gezellig. Dit alles binnen de termijn waarop het geleverd zou worden. Dus in plaats van lang wachten al blij verrast dat nu al alles klaar is en precies voor de warmte komt. Wat wil je als klant nog meer? Bedankt team Kikstra!
Super geregeld door Ronald, met het snel verzorgen van nieuw gaas, voor onze plissé hordeur in de schuif pui. Een bedrijf waar kwaliteit en service nog steeds hoog in het vaandel heeft. En dan nog niet te vergeten de "haal, breng, en weer terug plaatsen service" Ronald hartelijk dank!
Wat een fijn bedrijf . Vriendelijke medewerkers . Bij een misverstand die we even hadden wordt alles opgelost , geen enkel probleem de klant staat bovenaan . Vandaag zijn mijn 3 harmonica horren geplaatst , prachtig ! Zo blij mee .Dank medewerkers waar ik mee te maken heb gehad . En ik kom terug want ik wil in mijn woonkamer meer privacy .
Erg blij met de veranda screens en de overige service die bij ons geleverd.... wij hadden een teleurstellende ervaring met een ander zonwering bedrijf, Kikstra had het niet hoeven doen, maar zij hebben alles voor ons opgelost. Er werdt ons door de telefoniste al gezegd dat ze snel kunnen schakelen, dat bleek zeker waar te zijn, 1 telefoontje en ze stonden ons vriendelijk te woord. Snelle service, vriendelijk en deskundig personeel, ze denken mee in oplossingen.
Wij zij erg blij met kikstra zonwering, erg goede service en kwaliteit. De medewerker zijn vriendelijk en netjes. Tijdens de montage gingen zelfs de schoenen uit.
Wij hebben een aantal screens en een knikarmscherm van Somfy bij dit bedrijf gekocht. Niets dan lof. Zij geven goed advies en houden zich aan afspraken. Deskundig en uiterst vriendelijk personeel ! Kortom, uiterst tevreden.
Set screens aangeschaft..Zeer klantvriendelijk en deugdelijk advies. Na het opmeten een complete offerte mogen ontvangen. Na acceptatie van de offerte nogmaals nameten. Montage volgde op afspraak binnen een week nadat materiaal van producent was ontvangen. Zeer kundige montageservice waarbij de electronica in huis ook netjes werd afgewerkt. Ook het inregelen van de screens en opzetten van een account bij Sonfy werd uit handen genomen. Super service!
Zeer deskundig advies gekregen van Kikstra bij het plaatsten van screens en een Renson overkapping. Materialen zijn van een deugdelijk en hoogstaande kwaliteit. Montage is vakkundig uitgevoerd en service nadien is adequaat opgepakt. Meer dan tevreden, echt een aanrader!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid