facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KIK Marketing en Communicatie

KIK Marketing en Communicatie

Info

Wij zijn gewoon een KIKKEN bedrijf. En we krijgen ook nog eens het beste resultaat op tafel. Voor al onze klanten. En voor de klanten van onze klanten.

Geschiedenis

Hoe wij jou helpen om succesvol te zijn? Dat start met een helder plan. Wat wil je bereiken, wat is je doelgroep en hoe kunnen we ze bereiken én activeren?

En dan? Een sterk commercieel concept! Een concept dat opvalt, je raakt en blijft hangen. Gekoppeld aan de juiste on- en offline middelen zorgen wij voor het beste resultaat.

Wij maken gebruik van ons netwerk met échte vakidioten op het gebied van concept en design, online marketing, website realisatie, copywriting, fotografie, drukwerk en printing, noem maar op! Zo zorgen wij voor een maximale impact.

Als full service communicatieadviesbureau regelen wij alles van A tot Z, met één contactpersoon als echte sparringpartner. Helder met no-nonsense.

Wat wij precies allemaal doen? Check www.kikmc.nl!



"Wat is jouw KIK?Wat wil jij bereiken? Meer naamsbekendheid? Een betere positionering ten opzichte van je concurrentie? Wij noemen dat jouw KIK en met een sterk merk zal jij jouw KIK bereiken."
Adres: Rietschotten 1, 4751 XN Oud-Gastel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0165745007
Stad: Oud-Gastel
Route: Rietschotten 1
Postcode: 4751 XN


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Rock - reclame & media The Rock - reclame & media 15 meter Inmiddels heeft The Rock reclame & media verschillende opdrachten voor mijn klant...
Recensies
Super leuk team wat mij geholpen heeft de site nog niet live een opwaartse KIK te geven
Sylvia en Marloes zijn enthousiast, creatief en professioneel. Zij hebben diverse marketing uitingen voor mijn bedrijf ontworpen, waar ik zeer tevreden over ben. Ze luisteren naar de wensen, komen met frisse ideeën en werken snel. Kortom, een hele fijne samenwerking!
Stilstand is achteruitgang, durf jezelf en organisatie open te stellen voor een kwalitatieve update op vele fronten wat best confronterend en spannend kan zijn. Met deze uitgangssituatie en gedachten is de samenwerking gezocht met KIK. Nu ruim een maand verder blijkt deze stap de enige juiste te zijn. KIK Marlous-Silvia betekenen voor Stichting MVI het tot in detail maatwerk bedenken, uitwerken, produceren, eindproductie op het gebied van communicatie, website, sociale media, beeldvorming, teksten. En dit alles op een prettige, vertrouwde en kwalitatief hoogstaande wijze. Volg Stichting MVI op de Socials en bezoek binnenkort gerust eens de volledig nieuwe website om zelf de frisse en nieuwe inbreng van KIK te beleven en beoordelen.
Aan de meiden van KIK heb ik alle MarCom uitbesteed voor mijn bedrijf deRijder. Uitstekende keuze! Voor mijn onderneming nemen zij alle social media uit handen met zeer mooi ontwikkelde huisstijl voor herkenbaarheid en branding in de doelgroep. Ideaal, ik hoef zelf geen kennis te onderhouden voor deze platformen. De teksten voor de website worden ook geschreven en SEO opgemaakt, ook hier hoef ik zelf geen kennis te onderhouden, waardoor ik mijn tijd kan besteden aan ontwikkelen van mijn bedrijf en doelgroep. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking. Goede communicatie, een leuke en frisse samenwerking, hoge kwaliteit van geleverde producten en diensten, afspraak is afspraak. Er wordt mij veel uit handen genomen, en ook nog op een fijne en prettige manier van samenwerken. Ik kan KIK Marketing en Communicatie zeer aanraden! Bedankt Meiden!
Als freelance contentmaker werk ik al een aantal jaren naar alle tevredenheid samen met de meiden van KIK. Sylvia en Marloes hebben echt hart voor wat ze doen. Soms lijkt het wel alsof hun werk meer hun hobby is! Ze geven altijd net dat ene beetje meer en zetten graag dat ene stapje extra voor hun klanten. Hun energie is tomeloos, evenals hun inzet. Wat ik vooral bewonder is dat ze zichzelf als bureau ook doelen stellen en niet 'zomaar wat doen'. Ik ben blij dat ik met hen mag samenwerken en hoop dat nog lang te blijven doen.
De eerste lading socialmedia posts is gemaakt! waanzinnig gedaan. Kort krachtig en helemaal passend bij wie ik ben
Kik heeft mij goed geholpen. Alles ziet er netjes uit en goed mee gedacht!
Vriendelijk, meedenkend, actief, kortom een bedrijf waar jij graag samen mee wilt werken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid