facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KijkdeKruif

KijkdeKruif

Info

Bij Kijk@deKruif leveren we de beste kijkoplossing. Of dit nu een bril, contactlenzen of een sportbril op sterkte is.



"de Kruif Optiek&Oogzorg is dè opticien van Reeuwijk en omstreken. Jouw adres voor een mooie bril, fijne lenzen en oogzorg."
Adres: Miereakker 30a, 2811 BB Reeuwijk
Telefoonnummer: 0182-607493
Stad: Reeuwijk
Route: Miereakker 30a
Postcode: 2811 BB



op zoek naar gerelateerd: Optometrist Reeuwijk, Dekruif
Recensies
Zo blij met mijn nieuwe zonnebril op sterkte, zit lekker, staat mooi, en kijkt bovenal fantastisch! Prachtige kleurcontrasten, haarscherp en toch een rustig beeld in de volle zon. Dit was een super advies, Maarten!
Mooie monturen en erg goede service en advies. Heel erg blij met mijn nieuwe bril en glazen in bestaande monturen waar ik geen afscheid van wilde nemen. Het zicht is echt beter dan ooit tevoren, topmeting!
Ik ben erg kritisch op brillen. Voor de eerste maal bij Maarten kwam na een uitgebreide meeting exact naar voren waar het probleem zat. Iets wat bij andere opticiens niet opgelost kon worden. Ik ben erg blij met zijn vakkennis geduld en gastvrijheid.
Deze opticien weet waar hij het over heeft! Fijne sfeer. Zo blij met mijn nieuwe brillen. Geen hoofdpijn meer na een dag werken en ik zie alles super scherp. Ik raad het iedereen ee aan.
We hebben bij Kijk@deKruif een bynolyt monokijker aangeschaft. Deze zat niet in hun standaard assortiment, maar op basis van onze wensen hebben ze een aantal modellen op zicht voor ons geregeld. Met hun advies voor ons de perfecte keus gemaakt. We gebruiken de monokijker regelmatig en met veel plezier. Maarten en Judith bedankt voor jullie advies!
Graag al jaren een bril maar nieuw bij deze opticien. Ze zijn zeer gast vrij en hebben een goed inzicht met wat ik wilde. Voelde mij op mijn gemak bij deze mensen..
Mooie winkel met uitgebreid assortiment, goede service en kwaliteit. Dank Judith en Maarten
Zeer vaardige klant vriendelijke professionele opticien en prettige mensen. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid